Teoman: ‘O parayı alsaydım çalışmama gerek kalmazdı’

Ünlü şarkıcı Teoman, Cihangir’de görüntülendi. Muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teoman, rap’çi Çakal ile bir şarkı yaptıklarını söyledi: “Gençleri seviyorum ve onlarla bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor”

Şarkıcı, Aleyna Tilki’nin kendisiyle fotoğrafını paylaşması hakkında ise “Bu kızcağızla daha önce tanışmıştım. Bir proje yok” dedi.

Teoman, yüzü olduğu gözlük-saat firmasından 17 milyon TL aldığı haberleri hakkında ise “Böyle büyük bir para alsaydım çalışmama gerek kalmazdı” dedi.

TEOMAN KİMDİR?

Teoman 20 Kasım 1967 tarihinde İstanbul’un Tünel semtinde Giresun Alucralı bir ailenin çocuğu olarak doğmuş olan şarkıcıdır, ailesinin tek çocuğudur. Avukat olan babası, sanatçı 2,5 yaşındayken hayatını kaybetti.

Sanatçı, müzik kariyerine 1986 yılında kurduğu Mirage adlı grupta vokal yaparak başladı. Grubun dağılmasından sonra ise Mavi Sakal, Indians, Black Rose, Işığın Yansıması gibi gruplarda çalıştı ve sonra müzik kariyerine solo çalışmalarıyla devam etti.

30 Aralık 2012 tarihinde Ayşe Kaya ile evlendi. Çift, 2015 yılının Mart ayında boşandı. Çiftin 2013 yılında Zeyno Şazi Yakupoğlu isminde bir kızı oldu.

Teoman: ‘O parayı alsaydım çalışmama gerek kalmazdı’

Yorumlar kapalı.