Teoman’dan evlilik açıklaması

Teoman önceki gün Bebek’te görüntülendi. 2012'de evlenip 2015'te boşandığı Ayşe Kaya'dan 8 yaşında Zeyno adında bir kızı olan Teoman “Ben genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan biri değilim. Kendime tembellik kariyeri yapmayı planladım. Spor yapıyorum, erken yatıp erken kalkıyorum" dedi.Evlilik için de dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teoman, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Röportaj isteklerini kırmayan Teoman, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Teoman, “Her şey yolunda, çok güzel. Konserlere kısa bir ara verdik. Ekim ayında yoğun bir şekilde çalışacağız. Oyunculuk değil ama bir ya da iki filme müzik yaptım. Küçük küçük işler yapıyorum aslında. Çocuklar ben genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan değilim. Ara ara konser veriyorum sadece. Artık ben kendime bir ‘tembellik kariyeri’ yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum ve kendimi yarı emekli sayıyorum artık” 
Teoman'dan evlilik açıklaması

“Gündelik hayatımda da pek bir şey yaptığım yok” ifadelerini kullanan Teoman, “Spor yapıyorum. Erken yatıp, erken kalkıyorum” açıklamasında bulundu.

“Evlenmem artık”

54 yaşındaki ünlü isim, “Artık evlilik için de yaşlandım. Evlenmem artık” dedi.

Teoman'dan evlilik açıklaması

Teoman, 2012’de 12 yıllık arkadaşı Ayşe Kaya ile dünyaevine girmişti. İkili, 2015 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Çiftin bu evliliklerinden Zeyno Yakupoğlu (8) adında bir kızları bulunuyor.

Teoman’dan evlilik açıklaması

Yorumlar kapalı.