TFF Başkanı Özdemir: Süper Kupa finalini Katar’da oynatmayı planlıyoruz

TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Gelecek sezon Süper Kupa finalini Katar’da oynatmayı planlıyoruz” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Ekonomi Forumu’nda açıklamalar yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonunun karşılaşacağı Süper Kupa finali için, “Gelecek sezon Süper Kupa finalini Katar’da oynatmayı planlıyoruz” dedi.

“Türk futbolu olarak ne zaman başımız dara düşse yardıma koşan bir devletimiz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Her şeyi devletten bekleme kolaycılığından vazgeçmeliyiz. Türk futbolu devletine yük olan değil, katkı yapan olmalıdır.”Türk futbolu olarak ne zaman başımız dara düşse yardıma koşan bir devletimiz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Her şeyi devletten bekleme kolaycılığından vazgeçmeliyiz. Türk futbolu devletine yük olan değil, katkı yapan olmalıdır.”

“İstanbul sezon sonunda Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. İnşallah aşının bulunmasıyla da hayat normale dönecek, biz de Olimpiyat Stadı’nda bir şölen yaşayacağız. Önümüzdeki dönemde Süper Kupa maçını Katar’da oynatmayı planlıyoruz.”İstanbul sezon sonunda Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. İnşallah aşının bulunmasıyla da hayat normale dönecek, biz de Olimpiyat Stadı’nda bir şölen yaşayacağız. Önümüzdeki dönemde Süper Kupa maçını Katar’da oynatmayı planlıyoruz.”

Bugün Türkiye’yi ziyaret eden Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad el Sani ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı. Anlaşmalardan biri de Borsa İstanbul’un yüzde 10’luk hissesinin Katar’a satışı oldu.

TFF Başkanı Özdemir: Süper Kupa finalini Katar’da oynatmayı planlıyoruz

Yorumlar kapalı.