THY pilot alımı yapacağını duyurdu

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edeceğini duyurdu. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Gökyüzündeki yükselişimizde kilit rol oynayan, dünyanın dört bir yanında başarıya ulaşmamızda emeği olan ailemize yeni üyeler katıyoruz” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edeceğini duyurdu. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Gökyüzündeki yükselişimizde kilit rol oynayan, dünyanın dört bir yanında başarıya ulaşmamızda emeği olan ailemize yeni üyeler katıyoruz” dedi.

THY yeni pilot alımı için bir ilan yayınladı. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, 386 uçaklık filosunda görevli 5 bin 525 pilotu bulunan THY, büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edecek. Bu doğrultuda açılan pilot alımı ilanına başvurular, THY’nin kariyer.thy.com adresinden gerçekleştirilebilecek.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Gökyüzündeki yükselişimizde kilit rol oynayan, dünyanın dört bir yanında başarıya ulaşmamızda emeği olan ailemize yeni üyeler katıyoruz. Şirketimize katılacak yeni pilotlarımızın bizi hedeflerimize, misafirlerimizi ise sevdiklerine güvenle uçuracağından eminiz” dedi.

THY pilot alımı yapacağını duyurdu

Yorumlar kapalı.