TİP: Soylu tarafından hedef gösterilen Barış Atay bu gece saldırıya uğradı

Türkiye İşçi Partisi milletvekili Barış Atay'ın, kimliği belirsiz bir grup tarafından saldırıya uğradığı belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Twitter’dan yaptığı paylaşımla TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay’ın bu gece bir saldırıya uğradığını duyurdu.

Paylaşımda şunlar ifade edildi:

“Gün içinde Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilen Genel Başkan Yardımcımız Barış Atay, bu gece “kimliği belirsiz” bir grubun saldırısına uğramıştır. Barış yoldaşımızın sağlık durumu iyidir. Dayanışma dilekleri için teşekkür ederiz.”

https://twitter.com/tipgenelmerkez/status/1300211387520688131?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300211387520688131%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Ftr.sputniknews.com%2Fturkiye%2F202008311042753101–turkiye-isci-partisi-soylu-tarafindan-hedef-gosterilen-baris-atay-bu-gece-saldiriya-ugramistir%2F

Ne olmuştu?

TİP Milletvekili Barış Atay, Musa Orhan’ın serbest bırakılması nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirmiş, Soylu’da Barış Atay’a hakaretle karşılık vermişti

TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay, Siirt’te intihar girişiminde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 18 yaşındaki İpek Er’e ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçlaması ile tutuklanan ve sonrasında tahliye edilen Musa Orhan’ı kastederek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirmişti. Soylu ise Atay’a hakaretle karşılık vermişti.

Barış Atay, “Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın” demiş. Süleyman Soylu ise, Atay’ın tweetine, “Benden ‘tecavüzcü kollayıcı’ olmaz da Senden tam tecavüzcü olur” diyerek yanıt vermişti.

.

TİP: Soylu tarafından hedef gösterilen Barış Atay bu gece saldırıya uğradı

Yorumlar kapalı.