Tiyatro oyuncularının kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı! Sergen Deveci’nin durumu ağır…

Baş Belası isimli tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüs Amasya’nın Merzifon ilçesinde kaza yaptı. Kazada hayatını kaybedenler arasında olan Tolga Güleryüz'ün yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm ile görüntülü olarak konuştuğu ve Sergen Deveci'nin ağır yaralı olduğu öğrenildi. Öte yandan ekibin kazadan saatler önce bir benzin istasyonunda verdiği mola sırasında çekilen son görüntüleri de ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci’nin de aralarında bulunduğu tiyatrocuları taşıyan minibüs Amasya – Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon yakınlarında bir tıra arkadan çarptı.

Korkunç kazada ilk belirlemelere göre minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Tiyatro oyuncularının kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı! Sergen Deveci’nin durumu ağır…

CEYHUN FERSOY, SERGEN DEVECİ VE MELİS İŞİTEN HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

TOLGA GÜLERYÜZ’ÜN MİNİBÜSTEKİ SON GÖRÜNTÜSÜ

Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz’ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy’un eşi Begüm Öner’le görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı.

Tiyatro oyuncularının kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı! Sergen Deveci’nin durumu ağır… BENZİN İSTASYONUNDA MOLA VERMİŞLER

Öte yandan kaza öncesi son görüntüler de ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Sergen Deveci’nin sosyal medyada paylaştığı video görüntüsünde tiyatro ekibinin bir benzin istasyonunda mola verdiği görülüyor.

7 günlük turnelerini tamamlayan ekibin yorgun ancak neşeli halleri dikkat çekti.

Tiyatro oyuncularının kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı! Sergen Deveci’nin durumu ağır…

Yorumlar kapalı.