Erdoğan ve TOGG paylaşımı çok konuşulmuştu! Yavuz Bingöl’den takipçilerine sahte hesap uyarısı: İnsanlar benim yazdığımı sanıyor, bu doğru değil

Sanatçı Yavuz Bingöl, paylaştığı videoda Instagram’dan başka bir sosyal medya hesabı olmadığını duyurdu. Takipçilerini sahte hesap konusunda uyaran Bingöl, “Twitter’da bir fan sayfası oluşturulmuş. Benim adıma bir şeyler yazıp çiziyor, insanlar da benim yazdığımı sanıyor. Bu doğru değil” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter’da Yavuz Bingöl adına açılan bir hesabın TOGG ve Recep Tayyip Erdoğan paylaşımı gündem oldu. Yapılan paylaşımda, “Bu memleketi yağ kuyruğundan çıkarıp TOGG kuyruğuna girecek seviyeye getiren Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinden Allah razı olsun” ifadelerine yer verildi.

Paylaşım sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Yavuz Bingöl’e tepki yağdı.

Bingöl, söz konusu paylaşımla ilgili bir video yayınlayarak hesabın kendisine ait olmadığını duyurdu.

Instagram’dan başka bir sosyal medya hesabı olmadığını söyleyen Bingöl, “Sevgili arkadaşlar benim Instagram sayfamdan başka herhangi bir sosyal medya hesabım yoktur. Instagram sayfam var sadece. Başka bir sosyal medya, twitter falan kullanmıyorum. Twitter’da bir fan sayfası oluşturulmuş. Benim adıma bir şeyler yazıp çiziyor, insanlar da benim yazdığımı sanıyor. Bu doğru değil. Bilginiz olsun sevgili kardeşlerim” sözleriyle sevenlerini uyardı.

Erdoğan ve TOGG paylaşımı çok konuşulmuştu! Yavuz Bingöl’den takipçilerine sahte hesap uyarısı: İnsanlar benim yazdığımı sanıyor, bu doğru değil

Yorumlar kapalı.