Togg’da bugün ön sipariş dönemi başlıyor: Fiyat, 953 bin lira; çekilişe katılmak için 60 bin lira ödenecek

Togg’da ön sipariş dönemi bugün başlıyor. T10X isimli elektrikli SUV’u satın almak isteyenlerin, şirketin internet sitesi veya telefon uygulaması üzerinden başvuru oluşturarak çekilişe katılabileceği belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Togg’dan yapılan açıklamaya göre, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin lira ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak.

KAZANANLAR, 28 MART’TA KURA İLE BELİRLENECEK

Açıklamaya göre, belirlenen tarih aralığında ön ödeme bedelini yatıran vatandaşların ön siparişleri kabul edilecek.

16-27 Mart arasında T10X için togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci gerçekleşecek.

Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek.

EN DÜŞÜK FİYAT, 953 BİN LİRA

Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak. Örneğin Kasım 2023’ten itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 953 bin TL’lik V1 standart menzil için ön sipariş geçen bir kullanıcı çekilişte birinci sırada yer alması halinde, (1/12.000), V1 standart menzil seçeneğinin ilk teslimatı bu kullanıcıya yapılacak.

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

EKİM’DE YENİ MODEL YOLLARDA OLACAK

Togg’un satışa çıkardığı T10X’in ilk versiyonu arkadan itişli (RWD) oldu. Şirket bu versiyonu doğrudan 12 bin bireysel kullanıcıya çekiliş ile teslim edecek. Aracın çift elektrikli motora sahip daha güçlü versiyonu (435 beygir) ise ekim ayında yollarda olacak.

“100. Yıl Özel Serisi” ile birlikte yollara çıkacak bu versiyonda öncelik NFT satın alan kullanıcılara verilecek. Şirket, güçlü versiyondan tam 2023 adedi NFT açık artırması için ayırdığını açıklamıştı. Böylece, 2023’te Togg satın alabilecek bireysel kullanıcısı sayısının 14 bin 23 adet olması bekleniyor.

BU YIL 20 BİN ARAÇ ÜRETİLECEK

Şirketin bu yıl üreteceği toplam araç sayısı, 20 bin adet olarak açıklanmıştı.

Togg’da bugün ön sipariş dönemi başlıyor: Fiyat, 953 bin lira; çekilişe katılmak için 60 bin lira ödenecek

Yorumlar kapalı.