Tolga Güleç, Yasemin Allen’la ayrılık nedenini anlattı

Tolga Güleç, oyuncu Yasemin Allen'la biten ilişkisi hakkında konuştu: "Kendisi muhteşem bir insan ama birbirimize zaman ayıramadık. Ben çekimlerim için şehir dışına gitmek zorunda kaldım. O memleketine döndü"

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Tolga Güleç, Cansu Tosun ve Özlem Maden’in paylaştığı romantik-dram filmi Beni Sev’in ekibi, çekimlerin son gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Filmin başrol oyuncusu Tolga Güleç ayrıldığı sevgilisi Yasemin Kaya Allen hakkında ilk kez konuştu.

Tolga Güleç, Yasemin Allen'la ayrılık nedenini anlattı

“Yasemin’le aradığımız aşkı bulduğumuzu zannettik”

Geçtiğimiz aylarda biten ilişkisini anlatan Güleç: “Yasemin’le 5 ay içerisinde çok büyük bir aşk yaşadık. Kendisi muhteşem bir insan. Ama birbirimize zaman ayıramadık ben çekimlerim için şehir dışına gitmek zorunda kaldım. O memleketine döndü. Çok ayrı kaldık. Görüşemeyince de bir kıymeti kalmıyor ama hep hayatında olup görüşmek isterim” dedi.

‘Evlilik planınız var mıydı’ sorusuna da cevap veren ünlü oyuncu “Evlilik teklifi hiç olmadı, daha çok yeniydik birbirimizi tanıma sürecindeydik” ifadelerini kullandı.

Güleç, tekrardan barışma ihtimali sorusunu ise “Allah bilir ama hiç öyle bir şey düşünmedik, büyük konuşmak istemiyorum. Sonra barışırsak zor durumda kalmayı istemem” şeklinde cevapladı.

Tolga Güleç, Yasemin Allen'la ayrılık nedenini anlattı

Tolga Güleç, Yasemin Allen’la ayrılık nedenini anlattı

Yorumlar kapalı.