Trafik kazası geçiren oyuncu Şafak Pekdemir’in gecesi karakolda bitti

Ünlü oyuncu Şafak Pekdemir, Yeniköy’de aracıyla ilerlediği sırada bir taksiye arkadan çarptı. Taraflar arasındaki maddi hasarlı trafik kazası kısa sürede kavgaya dönüştü. Taksi şoförü ünlü oyuncunun alkollü olduğunu ve kendisine küfür ettiğini ileri sürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu şafak Pakdemirli, 27 Kasım günü Yeniköy’de sahibi olduğu 34 EC… plakalı lüks marka aracıyla ilerliyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde trafikte olan ünlü oyuncu aniden önündeki taksiye çarptı. Şoför aşağı inip aracını kontrol ettiğinde bagajın bir kısmının içeri geçmiş olduğunu fark etti. Olayla ilgili tutanak tutmak isteyen taksi şoförü iddiaya göre bu sırada ünlü oyuncunun hakaret ve tehditlerine maruz kaldı. Genç oyuncu, ‘Aptal mısın, manyak 500 Lira vereyim git ne tutanağı’ şeklinde sözlerle bağırmaya başladı ve iddiaya göre ünlü oyuncu bu sırada alkollüydü.

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre taksi şoförü polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerince karakola götürülen ünlü oyuncu, trafiğin sıkışık olduğunu, dur- kalk şeklinde ilerlediklerini bir anda taksiye çarptığını ifade etti.

Pakdemirli, taksi şoförü araçtan indikten sonra bagajındaki göçüğü gösterdi. Ufak bir dokunma nedeniyle bu göçüğün olamayacağını söyledim. Polis çağıracağım dedi. Tutanak tutmak istedi. Ben de kabul ettim. Fakat bir süre sonra ‘Boş ver tutanağı, bunun hesabını öde’ diyerek bağırmaya başladı. Ben de korktuğum için aracıma binip olay yerinden gittim. Hakaret veya tehdit de bulunmadım’ şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Trafik kazası geçiren oyuncu Şafak Pekdemir’in gecesi karakolda bitti

Yorumlar kapalı.