Transparan elbise güzellik yarışmasında kriz çıkardı: Tepkiler üzerine özür dilediler

Vietnam’da düzenlenen güzellik yarışmasında, eski Vietnam güzeli Phuong Anh'ın giydiği kıyafet ülkeyi ayağa kaldırdı. Işığın etkisiyle transparan hale gelen elbise tepkilere neden oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miss Vietnam güzellik yarışmasında yaşanan sahne kazası ülkeyi ayağa kaldırdı. Büyük bir organizasyonla düzenlenen etkinliğe katılan ve finale kalan yarışmacılara ödül vermek için sahneye çıkan 2020 Vietnam güzeli Phuong Anh’ın kıyafetin azizliğine uğraması gündem oldu.

24 yaşındaki tescilli güzelin giydiği elbise, spot ışıklarının etkisiyle transparan hale geldi. Organizatörler ne yapacağını bilemedi. Durumun farkında olmayan model ise olayı sahneden indikten sonra öğrendi.

Trinh Thuy Linh isimli yarışmacıya ödül vermek için sahneye çıkan kadının bütün bedeni gözükürken Vietnamlılar ise bu duruma tepki gösterdi. Etkinliği reşit olmayan gençlerin de izlediğini ve bu kıyafetin uygunsuz olduğunu öne süren bazı Vietnamlılar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Transparan elbise güzellik yarışmasında kriz çıkardı: Tepkiler üzerine özür dilediler

Olayın büyümesiyle birlikte bugün organizatörler bir açıklama yaptı. Yetkililer, “Phma Ngoc Phuong Anh’ın içini gösteren bir elbise giymesine izin verdiğimiz için özür dileriz. Kızdırdığımız izleyicilerimizden bizi affetmelerini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Genç manken ise durumun farkında olmadığını ve öğrendikten sonra çok üzüldüğünü dile getirdi.

Fakat bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu elbisede bir sorun olmadığını mankenin iç çamaşırı yerine tayt giydiği için bir sorun teşkil etmediğini belirtti. Bu kullanıcılar, “İnsanlar aşırı tepki veriyor. Mankeni suçlamak yerine organizatörler de suçlu, önceden bakmaları gerekiyordu” ifadesini kullandı.

Transparan elbise güzellik yarışmasında kriz çıkardı: Tepkiler üzerine özür dilediler

Yorumlar kapalı.