Tuğba Ekinci, Gülşen’le kendi göğüslerini kıyasladı

Gündeme dair yaptığı yorumlarla adından söz ettiren şarkıcı Tuğba Ekinci, sahneye göğüs uçlarını bantla kapatarak çıkan Gülşen'i eleştirdi. Kendi bikinili fotoğrafıyla Gülşen'in fotoğrafını birleştiren Ekinci, "Doğru meme, yanlış meme" diyerek kıyaslama yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğun bir konser maratonu olan Gülşen, dün akşam Alaçatı’daki sahnesine transparan bir elbise ile çıktı. Elbisenin içine bikini altı giyen Gülşen, göğüs uçlarını da bantla kapatarak kamufle etti. Gülşen’in bu tarzına Tuğba Ekinci’den tepki gecikmedi.

GÖĞÜS UÇLARINI BANTLA KAPATTI
46 yaşındaki Gülşen, dün akşam sahneye parlak transparan bir elbise ile çıktı. Şarkıcı içine siyah bikini altı giyerken üstüne hiçbir şey giymedi. Göğüs uçlarını siyah bantla kapatan Gülşen, konser boyunca hem sevilen şarkılarını söyledi hem de dans etti.

GÜLŞEN’LE KENDİ GÖĞSÜNÜ KIYASLADI
Gülşen’i daha önce de Bergen’in şarkısını söylediği eleştiren Tuğba Ekinci, Instagram hesabından Gülşen’in sahne kıyafetini paylaşarak “XXXXSmal meme” yorumunu yaptı. Bununla da yetinmeyen Ekinci, Gülşen ile kendi göğüs dekoltesini paylaşarak, “Doğru meme, yanlış meme” dedi.

GÜLŞEN’İN YORUMUNUNU BEĞENMEMİŞTİ
Tuğba Ekinci geçtiğimiz aylarda da sahnede ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ okuyan Gülşen’in yorumunu beğenmeyerek “Bu ne len! Kedi gibi ses geliyor miyav diye” ifadelerini kullanmıştı.

Tuğba Ekinci, Gülşen’le kendi göğüslerini kıyasladı

Yorumlar kapalı.