Tuğba Özay “Ben babamsız mutlu olamam” diyerek dua istemişti: Babası İlhan Özay hayatını kaybetti

Tuğba Özay'ın babası, şair İlhan Özay hayatını kaybetti. Babası henüz hastanedeyken durumuna ilişkin paylaşım yapan Özay, "Ben babamsız mutlu olamam. Babam yaşasın, ben öleyim" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın babası, şair İlhan Özay 68 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele eden Özay’ın, yaşadığı nefes darlığı sebebi ile hastaneye kaldırıldığı ve ardından hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tuğba Özay "Ben babamsız mutlu olamam" diyerek dua istemişti: Babası İlhan Özay hayatını kaybetti

Babasının hastaneye kaldırıldığı haberini konser için gittiği Marmaris’te öğrenen Özay, İstanbul’a dönüş yolunda şunları söyledi:

“Babam için dua edin. Dün akşamdan beri benden saklamışlar. Bugün Dalaman’dan Ankara’ya gidecektik beni İstanbul’a getirdiler. Bana yalan mı söyleniyor. Babam yaşıyor değil mi? Ben çok korkuyorum, bacaklarım tutmuyor. Neden sakladılar benden? Ne olur dua edin lütfen. Sadece yoğun bakımda olsun ve çıksın oradan. Ben dün babamı görmüştüm rüyamda. Ağlamıştım… Ne olur babam yaşıyor olsun, ne olur dua edin. Lütfen dua edin. Birkaç gündür babamı düşünüyordum. İsmini andığımda bile ağlıyordum. En son konuşmalarımızda benim çok mutlu olmamı istemişti. Ben babamsız mutlu olamam. Babam yaşasın ben öleyim, ne olur dua edin.”

Tuğba Özay “Ben babamsız mutlu olamam” diyerek dua istemişti: Babası İlhan Özay hayatını kaybetti

Yorumlar kapalı.