Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşanıyor

Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar 2021 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Özerk boşanacaklarını duyurarak "Anlaşamadık" dedi. Daha önce "Çocuk arzumuz var, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah" diyen şarkıcı boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile 30 Haziran 2021’de aile arasında gerçekleşen sade nikah töreniyle dünyaevine girdi. Şarkıcının ilk gelinliği savaroski taşlarla bezeli ve 20 kilo ağırlığındaydı. Özerk, nikah sonrası eğlencesine parti elbiseyle devam etti. Tuğba Özerk’in nikah şahidi menajeri Kemal Arslan olurken, Gökmen Tanaçar’ın şahitliğini ise iş insanı Cemal Şen yaptı.

“Bir de çocuğumuz olursa…”

Ünlü popçu, “Her şey hayal ettiğim gibi gerçekleşiyor. Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah. Bir de çocuğumuz olursa daha ne isterim Allah’tan” dedi.

Anne olmak çok istediğini belirten 41 yaşındaki şarkıcı, “Gökmen de, ben de çok istiyoruz. Kim çocuk istemez ki” ifadelerini kullandı. Eşinin sözlerini destekleyen Gökmen Tannaçar ise “Tuğba gibi güzel, iyi kalpli bir kız çocuğumun olmasını çok isterim” şeklinde konuştu.

Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşanıyor

“Bir hayalimiz var”

Düğün hediyesi olarak eşinin kendisine bir çiftlik hediye ettiği dedikodularını doğrulayan Özerk, “Bir hayalimiz var; ilerleyen yıllarda taşınıp, çiftlik hayatı sürmek. Umarım gerçekleştiririz” dedi.

“Bir gece cesaretimi topladım, mesaj attım”

Tuğba Özerk geçtiğimiz aylarda objektiflere takılmıştı. Popçu, “İnşallah bir kız çocuğumuz olur” ifadelerini kullanmıştı.
Özerk ile tanışmalarının eskiye dayandığını söyleyen Gökmen Tanaçar, “Bir gece cesaretimi topladım mesaj attım. Sevgili olduk ve evleniyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşanıyor

Tuğba Özerk, evliliğini bitirme kararı aldı. Özerk, 2. Sayfa’ya açıklama yaparak şunları söyledi:

“Anlaşamadık çok mutlu olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil.”

 

Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşanıyor

Yorumlar kapalı.