Tuğçe Kazaz’dan İsrail yorumu: “Cennete gitmek isteyen Müslümanlar bunu kınayıp sessizce izliyor”

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen ünlü eski manken Tuğçe Kazaz'dan İsrail yorumu: "İsrail'in cehennemini günahsızlar, masumlar ve çocuklar dolduruyor. En acısı da cennete gitmek isteyen Müslümanlar bunu kınayıp sessizce izliyor!"

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski manken Tuğçe Kazaz’dan ilginç İsrail yorumu geldi. Ünlü isim İsrail konusunda müslümanların sessiz kaldığını söyleyerek “İsrail’in cehennemini günahsızlar, masumlar ve çocuklar dolduruyor. En acısı da cennete gitmek isteyen Müslümanlar bunu kınayıp sessizce izliyor!” dedi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen ünlü eski manken Tuğçe Kazaz’dan ilginç İsrail yorumu geldi.

Ünlü isim İsrail konusunda müslümanların sessiz kaldığından yakındı. Kazaz “İsrail yeryüzünde kendine cenneti kuracak mı bilmem ama Gazze’de cehennemi kurduğu ve istediğini istediği anda istediği yerde bombalarla parçalayarak yaktığı kesin. Yalnız bu cehennemin diğer cehennemden bir farkı var; İsrail’in cehennemini günahsızlar, masumlar ve çocuklar dolduruyor. En acısı da cennete gitmek isteyen Müslümanlar bunu kınayıp sessizce izliyor!” dedi.

Tuğçe Kazaz’dan İsrail yorumu: “Cennete gitmek isteyen Müslümanlar bunu kınayıp sessizce izliyor”

Yorumlar kapalı.