Tülin Şahin’den Pedro de Noronha arasında bir dava daha: Mahrem fotoğraf

Manken Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızı Siena'nın babası Pedro de Noronha hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını yayınlayarak hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını iddia eden Şahin, Noronha hakkında tedbir kararı aldırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tülin Şahin ve Pedro de Noronha’nın kızları Siena Leyla, Kasım 2019’da dünyaya geldi. Ünlü manken, doğumdan bir süre sonra da Noronha ile ilişkisini noktaladı. Kızları yüzünden sürekli karşılıklı davalık olan Pedro de Noronha ile Tülin Şahin yeniden mahkemelik oldu.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; bir çocuk annesi Şahin, savcılığa başvurarak eski sevgilisi hakkında ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ ve ‘haberleşmenin gizliliğini ihlal’ suçlarından suç duyurusunda bulundu.
Dilekçedeki iddialara göre Pedro de Noronha, Tülin Şahin’in tanınmışlığı ve statüsünden faydalanarak birçok gazete ve dergiye ünlü manken hakkında röportajlar verdi. Noronha en son sosyal medya platformu Instagram üzerinden ‘Siena için adalet’ kullanıcı ismiyle bir profil sayfası açtı.

İş insanı Pedro de Noronha, bu profil üzerinden Tülin Şahin’in rızası dışında bikinili ve hamilelik dönemindeki fotoğraflarını kullandı. Ardından Tülin Şahin’in onurunu kıran ve toplumdaki itibarını sarsan, iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptı.
Tülin Şahin’in avukatı, “Siteye erişimin engellenmesi için mahkemeye başvurduk ve talebimiz kabul edildi. Ancak Pedro de Noronha, mahkeme kararını ihlal ederek müvekkil aleyhine paylaşımlar yapmaya devam etti” dedi. Şahin, suç duyurusunun ardından mahkemeye başvurarak Noronha hakkında 1 ay tedbir kararı aldırdı.

Tülin Şahin’in iddialarının hayal ürünü, yalan ve iftiradan ibaret olduğunu belirten Pedro de Noronha, aleyhine verilen karara itiraz etti. Ancak mahkeme, verilen kararın yerinde olduğu gerekçesiyle Noronha’nın itirazını reddetti.

Öte yandan ünlü manken, geçtiğimiz aylarda kızının ikinci yaş gününü kutlamıştı. Çocuğunun kutlamasına katılabilmek için İstanbul’a gelen Portekizli iş insanı Pedro Maria Prego do Carmo De Noronha, kapıda kalınca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmuştu.

“Yargıç Tülin, kızımızı ne zaman görebileceğimi söyler misiniz? Baban bir kez daha her yöne 5.000 km uçtu ve seni görmeden eve dönecek sevgili Siena’m. Baban seni seviyor ve her zaman yanında olacak, İstanbul sensiz hiç de eskisi gibi değil, İstanbul sensiz olmaz…”

Tülin Şahin’den Pedro de Noronha arasında bir dava daha: Mahrem fotoğraf

Yorumlar kapalı.