Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz depremde ablasını kaybetti: “Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla”

Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerde ablasının hayatını kaybettiğini açıkladı. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Akkiraz, "Nurhayat ablamı Maraş’ta kaybettik. Çok üzgünüm. Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7.7 ve 7.6’lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkiledi. Türkiye’ye felaketi yaşatan deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkıldı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’dan acı haberler gelmeye devam ediyor.

Türk halk müziği sanatçısı ve eski milletvekili Sabahat Akkiraz, depremde ablası Nurhayat’ı kaybetti. Instagram hesabından ablasının fotoğrafını paylaşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

“Depremde göçük altında kalan her can, benim canımdır. On şehirde de ekmek, su paylaştığımız, muhabbette oturduğumuz binlerce canımızı kaybettik. Nurhayat ablamı Maraş’ta kaybettik. Çok üzgünüm. Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla. Tüm canlarımızın devri daim olsun. Yaralılarımız bir an önce sağlığına kavuşsun.”

Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz depremde ablasını kaybetti: "Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla"

 

Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz depremde ablasını kaybetti: “Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla”

Yorumlar kapalı.