Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında, çocuğu var mı? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Film yönetmeni, yapımcı, senaryo yazarı ve iş insanı Türker İnanoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü evinde düşüp kalça kemiğini kırdı. Kanser tedavisi gören Türker İnanoğlu'nun sağlık durumu merak ediliyor. Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında, çocuğu var mı? Türker İnanoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasının önemli isimlerinden yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu’ndan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Uzun süredir kanser tedavisi gören ve bir kan hastalığı ile mücadele eden 86 yaşındaki ünlü yapımcı, evde düşüp kalça kemiğini kırdı.  Peki Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Kanser tedavisi gören Türker İnanoğlu, evde düşüp kalça kemiğini kırdı. Hemen özel bir hastaneye kaldıran İnanoğlu tedavi altına alındı. Ancak ünlü yapımcı enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemedi. Müşahede altında olan İnanoğlu, sağlık durumundaki gelişmelere göre operasyon kararı verilecek

Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında?

1957 yılında Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu’nda öğrenciyken, yönetmen yardımcısı olarak sinema alanına girdi. Lütfi Ömer Akad ve Nişan Hançer gibi ünlü yönetmenlerle çalıştı. 1960 yılında yaptığı Köyde Bir Kız Sevdim filmiyle yönetmenliğe başladı. 1960 yılında Erler Film adında kendi sahibi olduğu bir film şirketi kurdu. 1979’da Ulusal Video şirketini, 1985 yılında da bir televizyon stüdyosu kurdu. Çok sayıda televizyon yapımlarına imzasını attı.

Beyoğlu’nda Atlas Sineması, Şişli’de Kent Sineması, Kavacık’ta Boğaziçi Sinemalarının da sahibidir. 2005 yılında İstanbul Maslak’ta, TİM (Türker İnanoğlu Maslak Show Center) açtı.

 Türker İnanoğlu’nun çocuğu var mı?

Türker İnanoğlu, oyuncu Filiz Akın’la yaptığı evlilikten İlker İnanoğlu dünyaya geldi. Filiz Akın’dan ayrıldıktan sonra 1974 yılında Gülşen Bubikoğlu ile evlendi ve bu evlilikten Zeynep isminde bir kızı oldu.

Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında, çocuğu var mı? Türker İnanoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Türker İnanoğlu, oyuncu İlker İnanoğlu’nun babasıdır.

Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında, çocuğu var mı? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Yorumlar kapalı.