Türkiye’deki deprem felaketini öğrenen Survivor yarışmacıları gözyaşlarına boğuldu! 6 ismin yarışmayı bıraktığı iddia edildi

Tv8’de yayınlanan Survivor 2023 programında, yarışmacılara 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin haberi verildi. Felaketi öğrenen yarışmacılar gözyaşlarına boğulurken, 6 ismin yarışmadan ayrıldığı öne sürüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce binanın yerle bir olduğu depremde 41 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Survivor 2023 çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde olan yarışmacılar, ada konseyinde depremi öğreniyor.

GÖZYAŞLARINA BOĞULUYORLAR

İki haftalık aranın ardından dün akşam yeni bölümü ekrana gelen yarışmanın sonunda yarışmacıların depremi öğrendiği anlar yayınlandı. Uzun hali bu akşam yayınlanması planlanan Survivor’da ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılar, depremi öğrenince gözyaşlarına boğuluyor. Yaşanan deprem felaketinden bahseden Acun Ilıcalı, “Zor bir dönemi yaşıyoruz” diyor.

Öte yandan sosyal medyada, deprem felaketini öğrenen 6 yarışmacının Survivor’ı bıraktığı iddia edildi.

 

Türkiye’deki deprem felaketini öğrenen Survivor yarışmacıları gözyaşlarına boğuldu! 6 ismin yarışmayı bıraktığı iddia edildi

Yorumlar kapalı.