Twitter çöktü mü? 6 Mart Twitter neden açılmıyor?

Twitter çöktü mü? sorusunun cevabı araştırma konusu oldu. Twitter’a erişim sorunu yaşayan kullanıcılar, problemin kaynağına ulaşmak istiyor. Twitter, kullanıcıların raporlamaları doğrultusunda Twitter’da sorun olup olmadığını bildiriyor. Peki Twitter çöktü mü, sorun mu var? Twitter neden açılmıyor? İşte, 6 Mart 2023 Twitter’da yaşanan sorunlar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter’da son dakika erişim sorunu mu var? sorusu kullanıcılar tarafından sorgulanmaya başladı. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter’da anlık olarak kullanıcılar hata ile karşılaşıyor. Takip ettikleri kişileri ve trendleri görüntüleyemeyen kullanıcılar konuya dair detayları sorguluyor.

6 Mart itibariyla Twitter’a masaüstü ve mobil üzerinden bölgesel erişim sağlanamıyor. Peki Twitter çöktü mü, sorun mu var? İşte, detaylar….

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ 6 MART?

6 Mart’ta Twitter’a erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar anlık olarak Twitter’a erişim problemiyle karşılaştığını bildiriyor.

Twitter’dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bazı kullanıcılar telefonları üzerinden Twitter’a erişim sağlayabiliyor..

Twitter çöktü mü? 6 Mart Twitter neden açılmıyor?

Yorumlar kapalı.