‘Üç Kuruş’un ‘Konyalı’sı bakın kimin oğlu çıktı

Show TV ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan 'Üç Kuruş' dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse gibi isimlerin paylaştığı dizide; genç internet korsanı 'Konyalı' karakteriyle Alişan Uğur, izleyici karşısına çıktı. 14 yaşında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Uğur, meğer bakın hangi ünlü ismin oğluymuş...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünü üstlendiği Üç Kuruş dizisi geçtiğimiz pazartesi izleyiciyle buluştu. Show TV’de yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı dizi, ilk bölümüyle adından söz ettirdi.

Üç Kuruş’ta, bilgisayar ve yasal olmayan siteler konusunda uzman bir karakter olan ‘Konyalı’yı canlandıran Alişan Uğur aynı zamanda ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur’un oğlu olduğu ortaya çıktı.
Öte yandan ‘Üç Kuruş’ dizisi Alişan Uğur’un ilk oyunculuk deneyimi değil. Genç oyuncu daha önce Cem Yılmaz’ın ‘Karakomik’ filminde Rich, ve ‘Hekimoğlu’ dizisinde piyanist Efe karakterlerini canlandırdı.

Alişan Uğur kimdir?

Özkan Uğur ve dünyaya ‘Ağır Roman’ oyunu ile Türkiye’nin adını duyuran koreograf ve yönetmen Aysun Aslan’ın oğlu olan Alişan Uğur babası gibi müzikle de yakından ilgili.
1996 doğumlu olan Alişan Uğur, ilk oyunculuk eğitimini 14 yaşında aldı. Oyunculuk eğitimi almak için İngiltere’de Arts Educational Schools London’da giden, orada müzik teknolojileri ve medya derslerini de alan Uğur, aynı zamanda konservatuar eğitimi de aldı. Oyunculuk dışında Royal Acedemy of Dramatic Art’da da 6 ay eğitim gören Uğur, sanata olan ilgisini ‘’Öyle bir ailede doğdum ki; babam müzisyen, annem de koreograf. Ev, hep sanat doluydu. O yüzden benden matematik profesörü olmam beklenemezdi. Küçük yaşlardan itibaren müzik ve dans hayatımın içindeydi. 8 yaşında piyano ile tanıştım’’ kelimeleriyle anlatmıştı

‘Üç Kuruş’un ‘Konyalı’sı bakın kimin oğlu çıktı

Yorumlar kapalı.