Ufuk Beydemir, İpek Yazıcı çifti evlilik kararı aldı

Şarkıcı Ufuk Beydemir ve oyuncu İpek Yazıcı çifti evlilik kararı aldı. Çift bu kararı sosyal medyadan duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ufuk Beydemir (30), İpek Yazıcı (21) çifti bir süredir aşk yaşıyordu. Çift, sosyal medyada birlikte paylaştıkları fotoğraflarla sevenleri tarafından büyük beğeni toplarken bu sefer sevenlerini heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu.

Ufuk Beydemir, İpek Yazıcı’ya evlenme teklifi etti.

Yazıcı, Beydemir’in teklifine ‘evet’ cevabı verdi.

Çift bu haberi ‘Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi’ sözleriyle sosyal medyada paylaştı.

UFUK BEYDEMİR KİMDİR?

Ufuk Beydemir (d. 14 Nisan 1992, İstanbul), Türk şarkıcı, söz yazarı ve tenis antrenörüdür. Aslen Elazığlıdır. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde antrenörlük eğitimi almıştır. 2016’da Sofar İstanbul’da sergilediği ‘”Ay Tenli Kadın” performansıyla tanınmaya başladı. Şarkı, Erkenci Kuş ve daha birçok dizide kullanıldı. Beydemir, 2018 yılında GQ Türkiye’nin “GQ Yılın Erkekleri” yarışmasının “Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni Ödülü” için aday olmuş ve bu adaylığı üçüncü olarak tamamlamıştır. 2018 yılında ilk albümü olan Sevda Gibi’yi yayınlayan Beydemir, 2019 yılında PowerTürk Müzik Ödülleri’nde “En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcı” ödülünü kazandı.

İPEK FİLİZ YAZICI KİMDİR?

6 Ekim 2001’de İstanbul’da doğdu. Aslen Trabzon, Of’ludur. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayımlanmış olan Babam ve Ailesi dizisinde yaşadı. 2017’de yayımlanan Kayıt Dışı dizisinde Tuğba Ateş karakterini, Elimi Bırakma adlı dizide ise Ceyda karakterini canlandırdı.

Netflix’te yayımlanan Aşk 101 dizisinde “Işık” karakteriyle kariyerindeki ilk başrol oyunculuğunu üstlendi. Yeni Hayat adlı dizide Gökçe Karatan karakterine hayat vermesi planlanırken dünya genelinde yaşanan koronavirüs pandemisi ve Türkiye’de alınan önlemler nedeniyle ertelenen dizinin ilk gösterimi 29 Eylül 2020’de yapıldı.

LC Waikiki ve Çokokrem markalarıyla ilişkili reklamı bulunmaktadır.

Ufuk Beydemir, İpek Yazıcı çifti evlilik kararı aldı

Yorumlar kapalı.