Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin, Ebru Şallı’yı topa tuttu

Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin, iş adamı ile şimdiki eşi Ebru Şallı’yı bombaladı. Eski eşinin kendisi gibi Şallı’ya da şiddet uygulayabileceğini ifade eden Derin, ekledi: “Ebru Hanım’ın hazmedemediği bir görmemişliği var."

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manken Ebru Şallı ile aşk yaşamasının ardından eşi Gonca Derin’den ayrılarak Ebru Şallı ile evlenen Uğur Akkuş’un eski eşine şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Derin, “Al Sana Haber” yayınında konuştu.

Uğur Akkuş’un kendisine şiddet uyguladığını ifade eden Derin, “Sizce Ebru Şallı’da bu şiddete maruz kalıyor mudur?” sorusuna “Ölene kadar devam eder. Eğer bir erkek bir kadına şiddet uyguluyorsa bir sonrakine de uygular” yanıtını verdi.

Ebru Şallı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Derin, “Ebru Hanım’ın hazmedemediği bir görmemişliği var. Alışveriş yaptığı mağazadan fotoğraf attı. Bu çok saçma bir şey… Sağlıklı yaşamla bu kadar ilgili bir hanıma çocuklarımı gönderdiğimde sabahtan akşama akdar pasta yediriyor. Sağlıklı yaşam diyor bunun eğitim almamış. Spor diyor bunun eğitimini almamış” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sacitaslan.com

 

Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin, Ebru Şallı’yı topa tuttu

Yorumlar kapalı.