Uğur Dündar’dan Kılıçdaroğlu’na açık mektup: Çankaya Köşkü’ndeki kişisel harcamalarınızı devlete ödetmeyip maaşınızdan karşılayın

Sözcü yazarı Uğur Dündar, bugün kaleme aldığı “Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektup” başlıklı yazısında “Cumhurbaşkanlığı maaşınızda gereken düzenlemeyi yaptıktan sonra, dünyanın en gelişmiş ülkeleri olan ABD ve Almanya Devlet Başkanları gibi; Çankaya Köşkü'ndeki kişisel-ailevi harcamalarınızı devlete ödetmeyip, bu maaştan karşılayın” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sözcü yazarı Uğur Dündar, bugün kaleme aldığı yazısında Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir çağrıda bulundu.

Dündar, Kılıçdaroğlu’na, “Çankaya Köşkü’ndeki kişisel-ailevi harcamalarını devlete ödetmeyip, maaşından karşılama” çağrısında bulundu.

Dündar’ın mektubunun ilgili bölümü şöyle:

“Seçildiğiniz takdirde Külliye denilen bin odalı Saray’da oturmayacağınızı, ailecek Çankaya Köşkü’nde yaşayacağınızı açıkladınız. Bu tercihinizle bağlantılı olarak bir öneride bulunmak istiyorum: Cumhurbaşkanlığı maaşınızda gereken düzenlemeyi yaptıktan sonra, dünyanın en gelişmiş ülkeleri olan ABD ve Almanya Devlet Başkanları gibi; Çankaya Köşkü’ndeki kişisel-ailevi harcamalarınızı devlete ödetmeyip, bu maaştan karşılayın. Bu karar sizi tarihe geçirecek ve ekonomik sıkıntılar içindeki toplumda çok olumlu bir etki yaratacaktır. İçten saygılarımla…”

Uğur Dündar’dan Kılıçdaroğlu’na açık mektup: Çankaya Köşkü’ndeki kişisel harcamalarınızı devlete ödetmeyip maaşınızdan karşılayın

Yorumlar kapalı.