Ümit Özdağ: 8 milyon sığınmacıyı evlerine yollayacağız, 9 milyar dolar harcamaktan kurtulacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Esenler’de esnaf ve yurttaşlar ile bir araya geldi. Bir yurttaşın, “Zamları durdurabilecek misiniz” sorusuna Özdağ, “Biz, Zafer Partisi olarak durdururuz. Neden durdururuz biliyor musunuz? Türkiye’deki 8 milyon sığınmacıyı evlerine yollayacağız. Onlar gidince yılda 9 milyar dolar harcamaktan kurtulacağız” karşılığını verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Esenler’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Bir halıcı, Özdağ’a “Zamları durdurabilecek misiniz” sorusunu yöneltti. Özdağ, “Biz, Zafer Partisi olarak durdururuz. Neden durdururuz biliyor musunuz? Türkiye’deki 8 milyon sığınmacıyı evlerine yollayacağız. Onlar gidince yılda 9 milyar dolar harcamaktan kurtulacağız. Onların elektrik ve su paralarını siz ödemeyeceksiniz. Onların hastane paralarını, ilaç paralarını siz ödemeyeceksiniz” karşılığını verdi.

Esnaf ise “Neden hep halk fedakârlık yapsın? Biraz da devlet yapsın. Maaşlarından fedakârlık yapsın, bizim fedakârlık yapacak bir maaşımız yok ki” dedi.

“HALK MANSUR YAVAŞ DİYOR, ONUN İÇİN MANSUR YAVAŞ BEYİ GÖREVE DAVET ETTİK”

Bir yurttaşın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyip desteklemediklerine ilişkin soru üzerine Özdağ, şunları söyledi:

“Mansur Yavaş’ı destekliyoruz. Çünkü Mansur Yavaş’ın Türk toplumunda çok karşılığı var. Bir başka partide ama biz Zafer Partisi olarak diyoruz ki, önemli olan Türkiye’nin çıkarları. Her partiden oy alabilecek bir insan cumhurbaşkanı adayı olarak. Onun için biz Ekmeleddin İhsanoğlu gibi dayatılmasını istemiyoruz. Halk Mansur Yavaş diyor, onun için Mansur Yavaş Beyi göreve davet ettik.”

Bir gencin dört Suriyelinin kendisine saldırdığını anlatması üzerine “İstanbul’un ortasında bir Türk gencini dört tane Suriyeli çete soymaya kalkıyor. Vatandaş o kadar bıkmış ki, polise bilgisini bile vermeye düşünmüyor” dedi.

Bir gencin, kendisi gibi genç insanların yurt dışına gitmek istemesi ile ilgili sorusu üzerine Özdağ, şunları söyledi:

“Evet Türk gençliği dünyayı görmeli, seyahat etmeli. Ama bu ülkede kiracı değil Türk gençliği. Bu ülkenin sahibi. Ülkelerine sahip çıkmalılar. Gitmesi gerekenler sığınmacılar, iktidardan gitmesi gereken AKP. Hiçbir şey hayatta hediye değildir. Bunun için bir mücadele gerekiyor.”

 

Ümit Özdağ: 8 milyon sığınmacıyı evlerine yollayacağız, 9 milyar dolar harcamaktan kurtulacağız

Yorumlar kapalı.