Ünlü aktris Charlize Theron’un geçmişteki büyük pişmanlığı

Oscar ödüllü aktris Charlize Theron, bugüne kadar etkisinden hâlâ kurtulamadığı en büyük pişmanlığını açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oscar ödüllü aktris Charlize Theron, geçmişteki en büyük pişmanlığını açıkladı. InStyle’a verdiği röportajda, 90’lı yıllardan kalma ince kaş modasının kendisini nasıl etkilediğini ve bu modaya uyduğunu söyledi.

Theron, o dönemdeki aşırı ince ve kavisli kaşlarından hâlâ iyileşme sürecinde olduğunu belirtti. Bu trendin yaklaşık otuz yıl önce popüler olduğu zamanlarda, Jennifer Lopez, Jessica Alba ve Kate Moss gibi ünlü isimler de benzer şekilde kaş modasına uyuyordu.

Güzellik trendleri zaman içinde değişse de, model Bella Hadid’in son zamanlarda kalem inceliğinde kaşları ile bu trendin tekrar gündeme geldiği görülüyor.

Theron, röportajında bu trende bir daha uymayacağını ve yaş aldıkça doğal güzelliğini kabul ettiğini ifade ediyor. “Yüzüm değişiyor ve bu değişimi, yaşlanmayı seviyorum” diyen Charlize Theron, yaşlanmanın bir parçası olarak görüyor.

Ayrıca Theron, kadınların yaşlanma süreçleriyle ilgili çifte standartları eleştiriyor. “Yaşlanan erkeklerin kaliteli şarapları, kadınların ise çiçekleri sevdiği” gibi düşüncelerin onu rahatsız ettiğini söyleyen aktris, kadınların kendi yaşlanma süreçlerini istedikleri gibi yaşama hakkına sahip olduğunu vurguluyor.

Charlize Theron, “Yolculuğumuzun nasıl geçtiği konusunda daha empatik olmalıyız” diyerek yaşlanmanın her birey için farklı bir deneyim olduğunu ve bu konuda daha anlayışlı olunması gerektiğini belirtiyor.

Ünlü aktris Charlize Theron’un geçmişteki büyük pişmanlığı

Yorumlar kapalı.