Ünlü astrolog Dinçer Güner’den seçim analizi: Yarışa iktidar önde başlayacak fakat…

Astrolog Dinçer Güner, Hürriyet’te kaleme aldığı yazısında yaklaşan seçimleri değerlendirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü astrolog Dinçer Güner, seçim tarihinin belli olmasının ardından yaptığı seçim analizinde, yarışa iktidarın önde başlayacağını, seçim sonucunda ekonomik vaatlerin önemli yer tutacağını ifade etti. Güner, halkın iktidar ile arasına duygusal mesafe koyabileceğini söyledi.

Güner, Hürriyet’te kaleme aldığı yazısında, şunları kaydetti:

“İktidarın adayını 10’uncu ev, muhalefetinkini de 4’üncü ev temsil ediyor. Bundan yola çıkarak 10’uncu evin Kova burcunda başladığını görüyoruz. Yöneticisi Satürn de iktidar partisinin adayını temsil ediyor. Ayrıca 10’uncu evde Satürn, Ay ve Neptün gezegenleri var. 4’üncü ev Aslan burcuyla başladığından, yöneticisi Güneş muhalefetin adayını temsil ediyor. İktidarı sembolize eden Satürn haritanın 10’uncu evinde ve Balık burcunda duruyor. Hem Satürn hem de Güneş’in asaleten puan durumlarına baktığımda Güneş eksi 2 puanda, Satürn ise artı 10 puanda görünüyor. Satürn’ün puanının güçlü olduğunu görüyoruz. Bu da seçim yarışına iktidarın domine başlayacağına işaret ediyor. Güneş’in eksi 2 puanı seçime zayıf çıkmak demek.

Fakat ilginç olan şu ki halkı temsil eden Ay, Balık burcunda ve Satürn’den uzaklaşan pozisyonda. Önündeki ilk etkileşimi Uranüs’le ve sonra Güneş’le olacak. Ay’ın Satürn’den uzaklaşması, halkın iktidar adayıyla duygusal mesafesinin artması anlamına geliyor.

Haritada Ay’ın 2’nci evi yönetiyor olması önemli. Yani finans, para ve ekonomi. Bu seçimin sonucunu ekonomik hamleler ve vaatler belirleyecek. İyi bir ekonomik tablo veya vizyon sunabilen taraf seçmeni ikna edebilir.”

Ünlü astrolog Dinçer Güner’den seçim analizi: Yarışa iktidar önde başlayacak fakat…

Yorumlar kapalı.