Ünlü çift Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu’nun mutlu günü! ‘Başardık yol arkadaşım’

Oyuncu çift mutluluğa 'evet' dedi. Ünlü isimlerden törene akın etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Başardık yol arkadaşım’

Oyuncu çift Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu önceki akşam Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda evlendi. Kaptan’a Bora Onur ile Elif Durdu, Cercisoğlu’na ise Hakan Altıner ile Dilek Türker şahit oldu. İkiliyi çok sayıda sinema ve tiyatro oyuncusu yalnız bırakmadı.

Ünlü çift Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu'nun mutlu günü! ‘Başardık yol arkadaşım’

Nikahın ardından duygularını dile getiren Damla Cercisoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yazılacak çok şey, teşekkür edilecek hem de çok teşekkür edilecek çok fazla canımız var ama bu ilk fotoğrafta önce bize teşekkür edeceğim. Bugüne gelmeye ilk bir araya geldiği gün karar veren; hayatı son nefesine kadar el ele yürümeye daha o gün söz veren, bu yolda öğrenerek, öğreterek ve en önemlisi “Aşk”ın bir kelimeden ibaret olmadığını ve emek gerektirdiğini her gün daha iyi hatırlayıp hatırlatarak adeta bir ” Peri Masalı” yazan bize…. Başardık “Yol Arkadaşım”… Senin de hep dediğin gibi “İyi insanlar iyi insanları buldu” ve bu masala tam da bizi gerçekten çok seven “iyi insanların ” yanımızda olduğu muhteşem bir günde başladık. O zaman rastgele…”

Orçun Kapan ise “Yanımızda olan herkese ne kadar teşekkür etsek az. O başka bir gün ve paylaşımın konusu olacak. Ama iyi ki varız “Biz”. “Güzel insanlar güzel insanları bulsun” inanışım asla değişemeyecek her şeye rağmen. Pruvamız Neta olsun karıcığım… Yazılacak çok şey, teşekkür edilecek hem de çok teşekkür edilecek çok fazla canımız var ama bu ilk fotoğrafta önce bize teşekkür…” mesajını paylaştı.

Ünlü çift Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu'nun mutlu günü! ‘Başardık yol arkadaşım’

 

 

Ünlü çift Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu’nun mutlu günü! ‘Başardık yol arkadaşım’

Yorumlar kapalı.