Ünlü çifte hayranlarından büyük alkış: İnsan torunları için neleri göze almaz ki!

Hollywood'da örneğine çok rastlanmayan bir şekilde tam 39 yıldır birlikteliklerini sürdüren Goldie Hawn ve Kurt Russell, en küçük torunlarının yeni yaşı şerefine akla hayale gelmeyecek bir kılığa burundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir insan çocuğu için hele onun ‘canının bir parçası’ olan torunu için neleri göze alabilir? Büyük olasılıkla bu sorunun yanıtı “Neleri göze almaz ki!” olur. Bunun son örneklerinden birini de sinema dünyasının ayrılmaz aşıkları sergiledi.

ÜNLÜ ÇİFT, EN KÜÇÜK TORUNLARININ YENİ YAŞINI BÖYLE KUTLADI

Artık olgunluk çağında olan iki ünlü oyuncu, torunlarının dördüncü yaşını kutlamak için prens ve nedime kılığına girdi. Bu kutlamayı da kapalı kapılar ardında bırakmayıp sosyal medya hesaplarından da paylaştılar üstelik.

Ünlü çifte hayranlarından büyük alkış: İnsan torunları için neleri göze almaz ki!

TAÇLAR TAKILDI, ÖZEL KIYAFETLER GİYİLDİ

Hollywood’da örneğine çok rastlanmayan bir şekilde tam 39 yıldır birlikteliklerini sürdüren Goldie Hawn ve Kurt Russell, en küçük torunlarının yeni yaşı şerefine akla hayale gelmeyecek bir kılığa burundu. 76 yaşındaki Hawn ile 71 yaşındaki Russell, Hawn’ın kızı Kate Hudson’dan dünyaya gelen torunları Rani’nin dördüncü yaşı için prens ve nedime oldu. Tüm aile bireylerinin temaya uygun giyindiği, başlarına da birer taç taktığı parti, Hudson ile sevgilisi ve Rani’nin babası Danny Fujikawa’nın birlikte yaşadıkları evde yapıldı.

‘PRENS YANIMDA OLDUĞU SÜRECE…’

Dört yaşına giren Rani; mavi kıyafeti ve tacıyla bir küçük kraliçe görüntüsü sergiledi. Goldie Hawn ile nikahsız beraberliklerinde 40 yıla yaklaştığı sevgilisi Kurt Russell da Rani’ye uygun kılıklara büründü. Hawn, torunuyla çekilen bir pozlarını da Instagram hesabından paylaştı. Hawn’ın paylaşımına “Mutlu yıllar bizim değerli Rani Rose’umuz. Sen gerçek bir kraliçesin. Prens yanımda olduğu sürece her gün nedime olacağım. Seni seviyoruz” mesajı eşlik etti. Hawn’ın bu paylaşımına ünlü ve ünsüz takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Hawn ve Russell’ın hayranları onların örnek birer dede ve büyükanne olduğu yorumunu yaptı. Ünlü çiftin sırf torunlarının mutluluğu için girdikleri bu kılık hayranlarından alkış aldı bir başka deyişle.

Ünlü çifte hayranlarından büyük alkış: İnsan torunları için neleri göze almaz ki!

Yorumlar kapalı.