Ünlü isimlerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri…

Gösteri dünyasının özellikle de yeni nesil ünlüleri genellikle konservatuar mezunu olsa da, aralarında bazıları var ki onlar oyunculuk ya da müzik konusunda herhangi bir eğitimleri olmadığı halde bu alanlarda üne kavuştu. İşte ünlü isimlerin gerçek meslekleri...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sahnede ve televizyonda görmeye alışkın olduğumuz ünlü isimlerin aslında hangi meslekleri yaptığını biliyor musunuz? İşte ünlülerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri…

Ünlü isimlerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri...

YILDIZ TİLBE

Şarkıcı Yıldız Tilbe, ünlü olmadan önce birçok meslek yaptı. Yıldız Tilbe’nin yaptığı işler arasında tezgahtarlık, pazarlamacılık ve çocuk bakıcılığı bulunuyor.

Ünlü isimlerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri...

ŞENER ŞEN

Bugün milyonların alkışladığı Şener Şen, bir dönem oyunculuk dışında her şeyi yaptı. Esas mesleği öğretmenlik olan Şen, fabrikada işçilik, şoförlük ve işportacılık da yaptı.

MABEL MATİZ

Mabel Matiz, üniversite yıllarına ait fotoğrafı Instagram hesabından ”İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi… Diş Hekimleri Günü’nüz kutlu olsun. Evet, yeni haberim oldu. Evet, gençliğimde punk’tım. (2008 ocak, ortodonti stajı galiba)” notuyla paylaştı.

Ünlü isimlerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri...

KIVANÇ TATLITUĞ

Oyunculuktan önce yüreği basketbol için çarpan Kıvanç Tatlıtuğ, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta oynadı. Sakatlanıp spora veda edince hayatı bir anda değişti ve bugünün başarılı oyuncusu oldu.

BURAK ÖZÇİVİT

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde fotoğrafçılık eğitimi alarak hayata bu meslekle ‘merhaba’ diyen Burak Özçivit için her şey babasının ondan habersiz ‘Best Model’ yarışmasına başvurmasıyla başladı.

MUAZZEZ ERSOY

Kasımpaşalı Hatice Yıldız, Muazzez Ersoy adını alarak müzik dünyasında nostalji kraliçeliğini ilan etmeden çok önce Beyoğlu’nda tezgahtarlık yaptı.

HANDE YENER

Hülya Avşar keşfetmeden önce Hande Yener tezgahtarlık yapıyordu.

Ünlü isimlerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri...

SERDAR ORTAÇ

Popçu Serdar Ortaç, Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde torna-tesviye eğitimi aldı. Bir dönem plastik kalıpçısı olan babasının dükkanındaki torna tezgahında çalıştı.

CÜNEYT ARKIN

Sinemanın efsane ismi Cüneyt Arkın, oyunculuk uğruna doktorluk mesleğinden vazgeçti.

Ünlü isimlerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri...

CANDAN ERÇETİN

İstanbul Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Candan Erçetin’in bir diğer mesleği ise müzik öğretmenliği.

 

ERCAN KESAL

1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tamamlayan Ercan Kesal, bir süre boyunca Keskin Devlet Hastanesi’nde çalıştı.

BARIŞ ARDUÇ

Barış Arduç oyunculuk öncesi cankurtaran olduğunu söyleyip, 1000’den fazla insanın hayatını kurtardığını dile getirdi.

HAKKI BULUT

Şarkıcı Hakkı Bulut, Adana Öğretmen Okulu’nu bitirdikten sonra bir dönem Anadolu’nun çeşitli köşelerinde öğretmenlik yaptı.

Ünlü isimlerin meşhur olmadan önceki gerçek meslekleri…

Yorumlar kapalı.