Ünlü oyuncu Bob Saget iki ay önce kendi ölümünü anlatmış

Amerikan televizyon dizisi "Bizim Ev"deki bekar baba rolüyle tanınan komedyen ve oyuncu Bob Saget, 9 Ocak'ta hayatını kaybetmişti. Saget'in vefat etmeden iki ay önce bir podcast yayınında kendi ölümüne dair yaptığı açıklamalar gündem oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de “Bizim Ev” adıyla ekranlara gelen 1987-1995 yıllarındaki popüler yapım “Full House”un başrolündeki Bob Saget (65), 9 Ocak’ta yaşamını yitirmişti.

Saget’in, vefat etmeden iki ay önce önce “Bob Saget’s Here For You” adlı podcast yayınında yaptığı açıklamalar ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu hayata veda etmeden sadece birkaç ay önce nasıl öleceğini öngörmüş ve bunu da gayet soğukkanlı bir yüz ifadesiyle dile getirmiş: Yatakta ölü bulunacağım! Her ne kadar bunu o anda bir tür şaka gibi söylemiş olsa da o sohbetten iki ay sonra tıpkı söylediği gibi bir otel odasındaki yatağında cansız bir şekilde bulundu.
Bu tüyler ürpertici iddiada bulunan yani kendi ölümünü anlatan kişi, rol aldığı Full House adlı diziyle hafızalara kazınan, ardından da bir çok yapımda rol alan, stand up gösterileri yapan Bob Saget. 61 yaşındaki oyuncunun cansız bedeni, bir gösteri için gittiği Florida’da kaldığı otel odasındaki yatağında bulunmuştu.

Radar online’ın haberine göre Saget, “Yatağımda ölü bulunacağım” sözlerini de ölümünden yaklaşık iki ay önce bir podcast yayınında sarf etti. Bob Saget’s Here For You adlı podcast yayınında eşi Kelly Rizzo ile sohbet ediyordu Bob Saget. Çift o sohbette Rizzo’nun en çok sevdiği Filmler hakkında konuştu. 42 yaşındaki Rizzo, The Godfather (Baba), Scarface (Yaralı Yüz), Casino ve Goodfellas’ın favori filmleri olduğunu anlattı.

 

‘YATAĞIMDA ÖLÜ BULUNACAĞIM’

Eşi Kelly Rizzo’nun yer altı dünyasını yansıtan bu filmleri çok sevmesine gönderme yapan Bob Saget de “Eğer bunlar senin en sevdiğin filmlerse benim yaşayacak çok fazla zamanım yok” dedi. Ardından da o sırada duyanlara şaka gibi gelen, bugün ise duyanlara tüyler ürpertici gelen o sözleri sarf etti:” Ben yatağımda ölü bulunacağım.” O sırada bu şakanın çok kısa bir süre sonra hayatının en acı gerçeğini yansıtacağından habersiz olan Kelly Rizzo ise Saget’e “Dikkat etsen iyi olur” diye yanıt verdi.

25 Ekim’deki bu sohbetin üzerinden yaklaşık iki ay geçtikten sonra Bob Saget, bir gösteri için gittiği Florida’da kaldığı otel odasında ölü bulundu.

KAFASINI BİR YERE ÇARPMIŞ AMA ÖNEMSEMEMİŞ

Bob Saget, Kafa Travması nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilmişti. Saget’in ailesinin açıklamasında, ünlü yıldızın başının arka kısmını kazayla bir yere ya da bir şeye çarptığı, o gece bunu umursamadan uyuduğu ifade edilmişti. Saget’in önemsemediği bu çarpmanın beyin kanamasına neden olduğu yapılan otopside ortaya çıkmıştı.

Ünlü oyuncu Bob Saget iki ay önce kendi ölümünü anlatmış

Yorumlar kapalı.