Ünlü şarkıcı Cher’in acı günü… Annesi Georgia Holt hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı ve Holt'un kızı Cher, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asıl adı Jackie Jean Crouch olan Georgia Holt’un ölümünü kızı Cher, Twitter’da duyurdu. Cher’in sözcüsü Liz Rosenberg, haberi pazar günü Washington Post’a doğruladı, ancak ölüm nedeni veya kesin ölüm tarihi de dahil olmak üzere ayrıntılar henüz açıklanmadı. Holt, eylül ayında zatürree nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Cher’e başsağlığı dileyen ünlü isimler arasında, “Kaybınız için çok üzgünüm dostum” yazan Hillary Clinton da vardı.

1926’da Arkansas’ta Jackie Jean Crouch olarak dünyaya gelen Holt, babasından şarkı söylemeyi ve gitar çalmayı öğrendi. Çocukken çeşitli yetenek ve güzellik yarışmalarını kazandı ve 20’li yaşlarında oyunculuğa başladı. Kariyeri boyunca I Love Lucy ve The Adventures of Ozzie and Harriet gibi şovlarda ve A Life of Her Own ve Grounds for Marriage gibi filmlerde rol aldı.

Ünlü şarkıcı Cher’in acı günü… Annesi Georgia Holt hayatını kaybetti

Holt, 1946’da evlendiği ancak 1947’de boşandığı ilk kocası ve aynı zamanda Cher’in babası John Paul Sarkisian da dahil olmak üzere altı kez evlendi. Ekonomik olarak bağımsız bir anne olmaya çalışırken Cher’i kısa bir süre Katolik bir yetimhaneye bıraktı.

Holt, 1976’dan ölümüne kadar son kocası Craig Spencer ile birlikteydi. Spencer 21 yaşında bir antika dükkanı işletirken tanıştı. O sırada kendisi 50 yaşındaydı.

76 yaşındaki Cher, annesine olan hayranlığını sık sık dile getirdi. Hatta 2013’te “Dear Mom, Love Cher” adlı bir belgeselin yapımcılığını üstlendi.

Ünlü şarkıcı Cher’in acı günü… Annesi Georgia Holt hayatını kaybetti

Yorumlar kapalı.