Usta oyuncu Tomris ve Nusret Çetinel’in kızları Elif Alara Çetinel yaşamını yitirdi

Usta oyuncu Tomris Çetinel ile geçen yıl hayata veda eden meslektaşı ve eşi Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel'den (40) acı haber geldi. 26 Ekim'de beyin kanaması geçiren Çetinel, bugün hayatını kaybetti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acı haberi oyuncu Melek Baykal Instagram hesabından “Allah’ım bu nasıl bir acıdır… Sevgili arkadaşımız, Tomris’imiz biricik evladı Elif Alara’yı kaybetti. Üzüntüm sonsuz… Ne yazacağımı bilemiyorum. Rabbim, Tomi’mize ve sevgili kardeşi Şirin’e dayanma gücü versin, sabır versin. Başka da bir şey diyemiyorum. Huzur içinde uyu güzel kızım. Mekanın cennet olsun…” sözleriyle duyurdu.

Usta oyuncu Tomris ve Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel yaşamını yitirdi

“SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BABAM” DEMİŞTİ

Elif Alara Çetinel, Twitter’da son mesajını 20 Ağustos’ta paylaşmıştı. Geçen yıl vefat eden babasına duyduğu özlemi dile getiren Çetinel, “1 yıl oldu… Eski kaşar almıştım o gün sana ama başka ne aldım hatırlamıyorum… Bir de, ‘Gitme’ dediğini hatırlıyorum ve, ‘Hakkını helal et’ dediğini… ‘Evladın babaya ne hakkı olur ki?’ demiştim… Ne zaman yetim kaldım bilmiyorum ama yine de seni çok özlüyorum babam…” ifadelerini kullanmıştı.

Usta oyuncu Nusret Çetinel, 2021 yılında aramızdan ayrılmıştı.

Usta oyuncu Tomris ve Nusret Çetinel’in kızları Elif Alara Çetinel yaşamını yitirdi

Yorumlar kapalı.