Usta sanatçı Köksal Engür’ün ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlülerden peş peşe taziye mesajları

Seslendirme sanatçısı ve oyuncu Köksal Engür, böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar nedeniyle 77 yaşında hayatını kaybetti. Engür'ün ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda ‘Leyla ile Mecnun’ dizisinde oynadığı ‘Ak Sakallı Dede’ rolüyle geniş kitlelerin tanıdığı seslendirme sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Köksal Engür, 77 yaşında hayatını kaybetti.

Vefat haberini oyuncu Cengiz Bozkurt, sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Bozkurt Twitter’dan “Köksal Engür abimizi böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar sebebiyle kaybettik. Cenazesine dair açıklamayı yarın yapacağız. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun” yazdı.

Usta oyuncunun ölümünün ardından ünlü isimler sosyal medyadan yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. İşte ünlü isimlerin paylaşımları…

Ahmet Mümtaz Taylan: “Tiyatromuz çok özel bir oyuncuyu, bizler çok güzel bir ağabeyi yitirdik. Sessiz, sitemsiz. Nur içinde yat.”

Işıl Yücesoy: “Ülkem için çok kıymetli bir sanatçı… Canım Köksal Engür… Şimdi elimde birlikte yaptığımız iki özel film ve onlarca anı kaldı…”

Gonca Vuslateri: “Karşılıklı oynamanın muhteşem hissini seninle oynayanlar biliyor abi. Böyle hatıralar aslında izin vermiyor ‘öldü’ demeye. Çok büyük ve sonsuz bir özlemle. Şimdiden Türkiye’nin başı sağ olsun.”

Renan Bilek: “Ah be usta.. Hani aynı sahnede oynayacaktık… Bu ne acele?. Özlemle.”

“İÇİM YANDI”

Şehrazat: “Ah be Köksal’ım… Şimdi öğrendim. Ah ne yıllar, ne günler, ne aylar… İçim yandı şu an güzel insan, güzel dostum. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.”

Emre Karayel: “Ardında tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı olarak o kadar çok iyi eser bıraktı ki unutmak imkansız. Çocukluğumdan beri çok severdim. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin. Yakınları ve sevenlerine sabırlar dilerim.”

“SENİ TANIMIŞ OLMAK BİR ŞANS”

Tolga Çevik: “Nur içinde yat güzel ağabeyim. Seni tanımış olmak bir şans. Sesin hep kulaklarımızda kalacak.”

Ayşenil Şamlıoğlu: “Köksal gittin gibi gelmiyor hâlâ… Ankara’da başlayıp İstanbul’da süren dostluğumuz, güçlü anılar izin vermiyor herhalde… Böyle kalsın istiyorum… Gitmedin…”

Demet Sağıroğlu: “Çok özleyeceğiz Köksal ağabeyimizi.”

Ezgi Şenler: “Dünya tiyatro gününde mi gittin? Nur içinde uyu… En buruk dünya tiyatro günü…”

Usta sanatçı Köksal Engür’ün ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlülerden peş peşe taziye mesajları

Yorumlar kapalı.