Volkan Demirel: Hem Hatay’ı hem 10 ilimizi ayağa kaldırmak zorundayız

Eski milli futbolcu ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ankara Kent Konseyi’nin düzenlediği “04.17: Türkiye'de Deprem Gerçeği ve Kriz Yönetimi” toplantısına gönderdiği video mesajda, “Evet, zor bir süreç ama hayatımız devam edecek. Bundan sonraki süreçte doğru bir şekilde hareket ederek hem Hatay’ı hem 10 ilimizi ayağa kaldırmak zorundayız. Bunun için ülkece ve milletçe elimizden gelen her şeyi yapacağız ve yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volkan Demirel, Ankara Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “04.17: Türkiye’de Deprem Gerçeği ve Kriz Yönetimi” temalı toplantıya bir video mesaj gönderdi. Kendisi için konuşmanın hâlâ zor olduğunu kaydeden Demirel, “Hayatını kaybeden arkadaşlarıma, vatandaşlarımıza tekrardan başsağlığı dilemek istiyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi. Demirel sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“ÇOK BÜYÜK BİR DEĞER GÖRDÜM, SEVGİ GÖRDÜM”

“İnşallah hep beraber bu felaketi atlatmaya çalışacağız. Çalışıyoruz, uğraşıyoruz. Ama ne yazık ki acılarımızı dindirmeye yetmiyor. 5 ay boyunca Hatay’da bulundum. Hatay’ın insanını, Hatay’ı çok sevdim, onlardan çok büyük bir değer gördüm, sevgi gördüm. Memleketim gibi de hissettim. Oradaki her tanıdığım insana teşekkür ediyorum.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”

Evet, zor bir süreç ama hayatımız devam edecek. Bundan sonraki süreçte doğru bir şekilde hareket ederek hem Hatay’ı hem 10 ilimizi ayağa kaldırmak zorundayız. Bunun için ülkece ve milletçe elimizden gelen her şeyi yapacağız ve yapmaya çalışıyoruz. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte bir daha böyle bir felaketin tekrarlanmaması için her bir fert üzerine düşeni yapacaktır. Tekrardan tüm ülkemizin başı sağ olsun diyorum ve umuyorum ki bir daha böyle bir felaket yaşamayız. Hatalarımızdan ders çıkarmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor.”

Volkan Demirel: Hem Hatay’ı hem 10 ilimizi ayağa kaldırmak zorundayız

Yorumlar kapalı.