WhatsApp yeni özelliği test ediyor: Şimdilik sınırlı sayıda

Çoklu hesap özelliği sayesinde aynı WhatsApp uygulamasına ek hesaplar eklemek artık mümkün. Şimdilik sınırlı sayıda beta test kullanıcısının özelliği deneyebileceği, yakın zamanda herkes için kullanıma sunulacağı kaydedildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp, bazı beta test kullanıcılarının uygulamaya ek hesaplar eklemesine olanak tanıyan bir özelliği test ediyor.

Bu özellikle birlikte aynı menüde farklı bir hesaba geçiş yapılabilecek. Yeni bir hesap eklediğinizde, siz çıkış yapmaya karar verene kadar bu hesap cihazınızda açık kalacak.

Bu yeni özellik, insanların özel sohbetlerini, iş sohbetlerini ve diğer sohbetlerini tek bir uygulamada tutmalarına yardımcı oluyor.

Bildirimlerle birlikte konuşmalarınızı ayrı tutacak ve farklı cihazlara veya paralel uygulamalara ihtiyaç duymadan hesaplar arasında geçiş yapmanızı olanak tanıyacak.

TEK CİHAZ İKİ HESAP

Her cihazda ayrı ayrı WhatsApp hesapları kurmak yerine, hesaplarınıza erişmek ve hesaplarınız arasında geçiş yapmak için ana cihazdaki tek bir uygulama kullanılabilecek.

WhatsApp yeni özelliği test ediyor: Şimdilik sınırlı sayıda

Çoklu hesap özelliğini Android için WhatsApp beta sürümünün en son güncellemelerini yükleyen bazı beta test kullanıcılarının kullandığı ve önümüzdeki haftalarda daha da fazla kişiye sunulacağı kaydedildi.

WhatsApp yeni özelliği test ediyor: Şimdilik sınırlı sayıda

Yorumlar kapalı.