Yağmur Sarnıç’tan, çocuklarının velayetini Emre Aşık’a veren hakime tehdit: “Seni o koltuğundan indireceğim”

Eski futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık arasında yaklaşık üç yıldır devam eden boşanma davası karara bağlandı. Aşık, 8 yıllık eşi Yağmur Aşık'tan boşandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski futbolcu Emre Aşık ile 8 yıllık eşi Yağmur Sarnıç arasında devam eden olaylı boşanma davası sona erdi.

Gündemden düşmeyen çekişmeli boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmasına karar verdi.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ EMRE AŞIK’A VERİLDİ

Ayrıca 3 çocuğun velayeti de baba Emre Aşık’a verildi. Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Aşık, “Artık çocuklarımla yeni hayatım beni bekliyor” dedi.

“HAKİME HANIM SIRA SENDE, SENİ KOLTUĞUNDAN İNDİRECEĞİM”

Çocuklarının velayeti kaybettiğini öğrendiğinde öfkeden çılgına dönen Yağmur Aşık, sosyal medya hesabından tehditler savurdu. Davaya bakan hakime öfke kusan Aşık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Daha bitmedi işte şimdi yeni başlıyoruz hakime hanım sıra sende. Şimdi yaptığın usulsüzlüklerin hesabını sana sorma zamanı bekle ve izle. Hak yemek nasıl oluyormuş seni o koltuğundan indirdiğimde yargılanmaya başladığında anlayacaksın. Kendine iyi avukatlar tutarsın inşallah.”

Yağmur Sarnıç'tan, çocuklarının velayetini Emre Aşık'a veren hakime tehdit: "Seni o koltuğundan indireceğim"

ÇOCUKLARI ELİNDEN ZORLA ALINMIŞTI

Yağmur Sarnıç’ın, Emre Aşık’tan olan 3 çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle üç çocuğu elinden zorla alınmıştı.

Emre Aşık, eşinin şiddet uyguladığı gerekçesiyle önce iki çocuğunun velayetini almıştı. Ardından da o günlerde 1.5 yaşında olan en küçük kızını da yine annesi tarafından şiddet uygulandığı gerekçesiyle Yağmur Aşık’ın elinden almıştı.

Çocukların vücudundaki morlukları fark eden okul yönetimi, bu anları kayda alıp mahkemeye delil olarak sunmuştu. Bunun üzerine çocukların velayeti anneden alınarak babaya verilmişti.

Tutanakta yer alan ifadelere göre, 25 Aralık’ta okuluna belirgin bir morlukla gelen çiftin kızlarının yüzünün şiş olduğu da tespit edilmişti. Öğretmenlerinin durumu sorması üzerine küçük kız “Annemin canı beni dövmek istemiş” diyerek cevap vermişti.  Öğretmenlerin kayda aldığı görüntüler mahkemeye delil olarak sunulmuş; ardından mahkeme, çocuklarını sadece hafta sonu görebilen Yağmur Sarnıç’ın bu hakkını da elinden almıştı.

Kaynak: Cumhuriyet

Yağmur Sarnıç’tan, çocuklarının velayetini Emre Aşık’a veren hakime tehdit: “Seni o koltuğundan indireceğim”

Yorumlar kapalı.