Yaklaşık 2 yıl para ödemeden 5 yıldızlı otelde kaldı: 1 milyon 750 bin TL’yi ödemeden kayıplara karıştı

Hindistan'da bir kişinin 5 yıldızlı bir otelde hiç ücret ödemeden 603 gün boyunca konakladığı ortaya çıktı. Bu durumun otele maliyeti ise yaklaşık 70 bin dolar (1 milyon 753 bin TL) oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’da bir kişinin otele bir gecelik kayıt yaptırdıktan sonra hiç ücret ödemeden 603 gün konakladığı, ardından faturayı ödemeden otelden ayrıldığı ortaya çıktı.

The Guardian gazetesinin aktardığına göre, Hindistan’da Ankush Dutta isimli kişi, 30 Mayıs 2019’da başkent Delhi’deki beş yıldızlı Roseate Otel’den bir gecelik oda tuttu. Ertesi gün otelden ayrılacağını söyleyen Dutta, daha sonra ziyaretini 602 gün, yani yaklaşık iki yıl daha uzattı. Hiçbir ücret ödemeden 603 gün boyunca beş yıldızlı otelde kalan Ankush Dutta, yaklaşık 70 bin dolarlık faturayı ödemeden otelden ayrıldı.

OTEL ÇALIŞANLARI HAKKINDA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Otel yöneticileri, olayla bağlantılı olarak pek çok otel çalışanı hakkında da suç duyurusunda bulundu. Buna göre, çalışanlarının ‘komplo, evrakta sahtecilik ve aldatma’ suçlarını işlediğini ileri süren yöneticiler, şüpheli otel çalışanlarının otelde kullanılan yazılım sistemlerini manipüle etmek için dolandırıcıdan rüşvet aldığını iddia etti.

Roseate House otel yönetimi olayla ilgili yorum yapmazken, ücret ödemeden otelde 2 sene kaldığı belirlenen dolandırıcı aranıyor.

Yaklaşık 2 yıl para ödemeden 5 yıldızlı otelde kaldı: 1 milyon 750 bin TL’yi ödemeden kayıplara karıştı

Yorumlar kapalı.