Yalı Çapkını dizisinde Ferit’ten çirkin istek! Seyran ne yapacağını bilemedi…

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın merakla beklenen 8. bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir‘in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanına Ferit’in Seyran’dan cinsel ilişki isteği damga vurdu. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin 8. bölüm fragmanında, Seyran Ferit’e ‘Lütfen kurtar ablamı. Ne istersen yapacağım!’ diyor.

“ELİME BUNDAN DAHA İYİ BİR FIRSAT GEÇMEZDİ”

Ferit bu cümlenin üzerine çekmeceden beyaz bir gecelik çıkarıyor ve Seyran’a uzatıyor. Fragman, ‘Elime bundan daha iyi bir fırsat geçemezdi’ cümlesi ile sona eriyor. Dizinin izleyicileri fragman sonrasında sosyal medyada yorumda bulundular.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit'ten çirkin istek! Seyran ne yapacağını bilemedi...

ORTALIK İYİCE KIZIŞTI

Son bölümde Ferit’i öpen Suna’nın başına çok kötü şeyler geliyor. Ferit Suna’ya, ‘O kadar eğlenmenin bazı kötü sonuçları olacaktı dimi?’ diyor. Suna yaptıklarından çok pişman oluyor.

Seyran Ferit’e bağırıyor ve ‘Senden çocuk yapmak istemiyorum ya. Hayatımda gördüğüm en bencil, en zavallı adamsın!’ diyor. Babasının Suna’yı evlendirmek istemesinin ardından Seyran Ferit’ten yardım istiyor.

Ferit bu cümlenin üzerine çekmeceden beyaz bir gecelik çıkarıyor ve Seyran’a uzatıyor. Fragman, ‘Elime bundan daha iyi bir fırsat geçemezdi’ cümlesi ile sona eriyor.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit’ten çirkin istek! Seyran ne yapacağını bilemedi…

Yorumlar kapalı.