Yalı Çapkını dizisine sürpriz oyuncu: Mine Tugay, eski sevgilisini canlandıracak

Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil olacak. Oyuncu Mine Tugay, dizide Orhan Korhan'ın eski sevgilisi Defne rolünü oynayacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Diren Polatoğlulları, Buçe Buse Kahraman, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor’un başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisine bir konuk oyuncu geliyor.

ORHAN KORHAN’IN ESKİ SEVGİLİSİNİ OYNAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, oyuncu Mine Tugay yılbaşı özel bölümüyle dikkat çeken Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak geliyor. Tugay, dizide Defne rolüne hayat verecek. Defne ise Orhan Korhan’ın eski sevgilisidir.

Burcu Alptekin’in yönettiği diziyi Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden yola çıkarak Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer yazıyor.

YALI ÇAPKINI 15. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Seyran’ın gidişini hazmedemez ve karısını almak için Kazımlara gider. Kazım, Halis Ağa’nın söylediklerinden sonra Seyran’ı da alıp tüm ailesiyle Antep’e dönmekte kararlıdır ancak Ferit Seyran’ın gidişine izin vermez. Seyran’ı yanına alan Ferit’in aklında tüm aileyi birleştirecek bir yılbaşı planı vardır.

Yalı Çapkını dizisine sürpriz oyuncu: Mine Tugay, eski sevgilisini canlandıracak

Yorumlar kapalı.