Yalı Çapkını’nın Suna’sı Beril Pozam’dan itiraf: O anları oynamak biraz canımı acıtıyor

Star TV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran'ın kardeşi Suna'ya hayat veren Beril Pozam, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu, Yalı Çapkını dizisiyle ilgili de konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan Beril Pozam,  Onedio YouTube kanalında sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Ünlü isim, hem kendi hem dizi hakkındaki itiraflarıyla gündem oldu.

“O ANLARI OYNAMAK BİRAZ CANIMI ACITIYOR”

“Yalı Çapkını dizisinin gerçek bir hikaye olması oynarken daha gerçekçi ve duygusal hissettiriyor mu?” sorusuna yanıt veren Pozam, “Bazı sahnelerde role hazırlanırken bir sürü insanla sohbet etme fırsatı buldum ve onların hikayelerini dinledim. Bazı sahneler bana bire bir anlatılan hikayelerden biri oluyor. O anları oynamak ya da oynandığını görmek, biraz canımı acıtıyor ama genel olarak zaten iyi yazılan her metin, insanın bir yerine dokunuyor” dedi.

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan itiraf: O anları oynamak biraz canımı acıtıyor

SUNA BÜTÜN KÖTÜLÜĞÜN ARASINDA KENDİNİ SAĞLAM TUTABİLMİŞ”

Ünlü oyuncu “Suna ve Seyran’ın kardeşliği çok güzel, sıcacık ama aslında yaşadıkları şeyler çok can sıkıcı. Bu konu hakkında birkaç yorumunu duymak isterim. Sen gerçekten Suna olsan yapabilir miydin?” sorusuna; “Bilmem. Yaşadıkları durum çok zor. İnsanların içinde bulunduğu durumlara benzer koşullar altında olmadan onlar hakkında yorum yapmak beni biraz geliyor. Büyük konuşmuş gibi hissediyorum. Ben Suna gibi dayanabilir miydim? Bir fikrim yok, Allah Suna’ya sabır vermiş, güç vermiş. Bütün kötülüğün ve karanlığın arasında kendini sağlam tutabilmiş. Suna’nın bu dünyada var olduğunu bilebilmek, güçlü bir şekilde yaşıyor olması beni mutlu ediyor” yanıtını verdi.

“BİZ ÇEKERKEN ÇOK EĞLENİYORUZ”

“Yalı Çapkını setinde çekimler yapılırken çok eğleniyormuş enerjisi geliyor. Bu klişe gerçekten doğru mu? Biz çekerken çok eğlendik diyebilir misiniz?” sorusunu cevaplayan Beril Pozam, “Bu klişe değil, doğru. Biz çekerken eğleniyoruz. En karanlık, en kötücül sahnelerde bile birbirimizin o hüznüne ortak oluyoruz ve birbirimizi eğlendiyoruz ki o yüklerle eve dönmeyelim diye. Bu da çok güzel bir şey bence”  ifadelerini kullandı.

“SUNA BENCE AKILLI BİRİ”

“Suna’nın bu hali ne olacak?” diyen bir takipçisine de yanıt veren Beril Pozam, “Hç bilmiyorum. Genç bir kadın, hayatı öğreniyor. İnşallah başına çok kötü şeyler gelmez. Umutluyum ondan. Suna bence akıllı biri” diye konuştu.

“HER DEFASINDA BOZARIM”

En sinir olduğu özelliğin aptal yerine konulmak olduğunu söyleyen ünlü isim, “Hepimizin bir zeka seviyesi, duyguları, tecrübe ettikleri var. Bunu hiçe sayan tiplere sinir oluyorum, her defasında da bozarım onları, avlarım” dedi.

“ÇAPKIN BİRİ BANA ÇEKİCİ GELMEZ”

Pozam, “Çapkın biriyle beraber olabilir misin? Yoksa kıskançlıktan deliririm asla mı?” sorusuna “Kıskançlıktan delirmem. Ben karşılıklı ilişkide güven arayan bir insanım. Kaygılandığım bir yerde durmam. Çapkın biri bana çekici bile gelmez” yanıtını vererek sadakate değer verdiğini belirtti.

Yalı Çapkını’nın Suna’sı Beril Pozam’dan itiraf: O anları oynamak biraz canımı acıtıyor

Yorumlar kapalı.