Yangın topu nedir? Yangın topunun etkisi nedir? Fireball yangın söndürme topu nasıl çalışır?

Ülkemizden yaşanan orman yangınları felaketi ile birçok çözüm üretilmeye çalışılsa da hala yangınların önüne geçilememiş durumda. Komedya Şahan Gökbakar'ın kullanmıyla gündeme gelen 'Yangın topu' merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Yangın Topu nedir? Yangın topu nerelerde kullanılır? Yangın topunun etkisi nedir? Fireball yangın söndürme topu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde çıkan yangın felaketleri ile ilgili çözüm üretilmekte zorlanılırken vatandaşlarda kendi imkanlarıyla birçok yöntem deniyor. Bunlardan biri de komedyen Şahan Gökbakar ile gündeme gelen yangın topu. Bu kapsamda Yangın topu nedir? sorusunun yanıtı merak edildi. Yangın topu nedir? Yangın topu nerelerde kullanılır? Yangın topunun etkisi nedir? Fireball yangın söndürme topu hakkında merak edilenler.

Yangın topu nedir? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Yangın topu nerelerde kullanılır? Yangın topunun etkisi nedir? Fireball yangın söndürme topu!

YANGIN TOPU NEDİR?

Yangın topu küçük yangınlara hızlı müdahale edebilmek için geliştirilmiş basınçsız bir strafor kaptır. Yangın Söndürme Topu Taşınabilir ve yangın içinde bulunursa, yangın alevinin değmesiyle otomatik patlayarak yangına müdahale eder.

Yangın topunun etkisi nedir? Fireball yangın söndürme topu nasıl çalışır?

Yangınlara karşı etkili bir kullanım olarak sunulan yangın topu, alevle temas ettiği zaman 3 ile 5 saniye arasında patlar. Açık alanda tek başına, yaklaşık 3 metre küplük alanda çıkabilecek yangınları söndürebilir.

Yangın topu nedir? Yangın topunun etkisi nedir? Fireball yangın söndürme topu nasıl çalışır?

Yorumlar kapalı.