Yaşar Alptekin, Merve Boluğur’un dansını izlememek için başını kaldırmadı

90'ların ünlü manken ve oyuncusu Yaşar Alptekin 2. Sayfa programına konuk oldu. Yayın sorasında Yaşar Alptekin'in Merve Boluğur’un seksi dansına bakmayarak çay içmeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Alptekin'in bu hareketi, oryantal Didem'in şovu sırasında başını çeviren Bülent Serttaş'ı akıllara getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

90’ların ünlü manken ve oyuncusu Yaşar Alptekin 2. Sayfa programına konuk oldu. Yayın sorasında Yaşar Alptekin’in Merve Boluğur’un seksi dansına bakmayarak çay içmeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Alptekin’in bu hareketi, oryantal Didem’in şovu sırasında başını çeviren Bülent Serttaş’ı akıllara getirdi.

Vasiyetini yazdığını ve cenaze programını hazırladığını söyleyen Alptekin programda şöyle konuştu;

“Vasiyetimi yazdım. Kızıma; kütüphanemdeki kitaplar, tespih koleksiyonum, kıyafetlerim nereye gidecek belirttim. Satılması kesinlikle yasak olan şeyler var, ‘Bunları satma’ dedim. Evim satılmayacak bahçede torunlarım için ağaçlar yetiştirdim. Torunlarım orada meyve yerken ‘dedemden Allah razı olsun’ desinler. Cenaze programı da hazırladım, duasından emin olduğum insanların isimlerini verdim. Yardım derneğiyle Suriye’ye giderken hazırladım hepsini.”

Oyuncu Merve Boluğur, eğlendiği bir mekanda kendini müziğin ritmine kaptırarak dans etti. O anlar arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Boluğur’un dansı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Sayfa programında konu olan Merve Boluğur’un dansının yayınlandığı sırada, maneviyata yönelen eski oyuncu ve model Yaşar Alptekin’in önüne bakaran çay içmeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

MERİÇ ERKAN’I GÖRÜNCE AĞLADIM

Eski yaşantısına tövbe ettiğini söyleyen ve ismini değiştiren Meriç Erkan’a ilişkin de konuşan Alptekin, “Benim de değişimimden sonra insanlar bana bakıp ağlıyordu ‘neden ağlıyor bu insanlar?’ diye düşünmüştüm. Meriç Erkan’ı görünce anladım. Ben de ağladım. Onun adına çok sevindim çok da yakışmış yüzüne nur gelmiş. Dikenli bir yola çıktı, insanlar hakkında konuşacak ama sonu iyi olur inşallah” dedi.

Yaşar Alptekin, Merve Boluğur’un dansını izlememek için başını kaldırmadı

Yorumlar kapalı.