Yasmin Erbil kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ara ara gündeme gelen isimlerden. Müge Anlı'nın programında tuvalette fotoğraf çekip sosyal medyaya yükleyenlere 'geri zekalı' demesinin ardından Yasmin Erbil'den Müge Anlı'ya gönderme geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı, programında tuvalette fotoğraf paylaşan sosyal medya kullanıcıları için ‘geri zekalı’ demişti. Yasmin Erbil’den ise Müge Anlı’ya gönderme gecikmedi. Peki Yasmin Erbil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar..

 Yasmin Erbil’den Müge Anlı’ya gönderme

Müge Anlı geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tuvaletten poz paylaşanlara sitem etmişti “Millet gidiyor, tuvaletlerde fotoğraf çekiyor. Tuvalet bu tuvalet! Işık güzelmiş… Sanki Cindy Crawford onları yayınlayacak, ona mankenlik teklifi gelecek. Saçma sapan işler. Bak ben dalga geçiyorum ya. Oraya insanlar fotoğraf koyuyorlar ya, ben dalga geçiyorum. ‘Kadına bak tuvalete gitmiş, fotoğraf çektirmiş, geri zekalı’ diyorum” 

Yasmin Erbil ise sosyal medya hesabından şu pozu paylaştı..

Yasmin Erbil kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yasmin Erbil kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen küçük kızıdır. 1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.

Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Yasmin Erbil kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.