Yedinci çocuk da geldi: 50 yaşındaki Jude Law yeniden baba oldu

Ünlü oyuncu Jude Law, 50 yaşında yedinci defa baba oldu. Law'ın 35 yaşındaki eşi Phillipa Coan ve yeni doğmuş bir bebekle görüntülenmesi, çiftin iki, oyuncunun ise yedinci çocuğunun olduğuna dair haberlerin çıkmasına yol açtı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak Fantastik Canavarlar serisinde Albus Dumbledore olarak izleyici karşısına çıkan Jude Law, hareketli aşk ve aile hayatıyla da sık sık basında yer alıyor.

Altı çocuğu olan 50 yaşındaki oyuncu, eşi Phillipa Coan ve yeni doğmuş bir bebekle görününce “yedinci çocuğu oldu” haberleri de çıkmaya başladı. Henüz çift tarafından bir açıklama gelmese de Law, altıncı çocuğunun olduğunu duyururken yeni bir çocuğa daha açık olduğunu belirtmişti.

Aralık 2020’de The Tonight Show’da Jimmy Fallon ile yaptığı röportajda altıncı kez baba olduğunu söyleyen oyuncu, pandemi dönemini nasıl geçirdiğini anlatırken mutlu haberi paylaşmıştı: “Bahçeyle uğraşıyordum. Ah! Üstelik bir de bebeğim oldu.”

Yedinci çocuk da geldi: 50 yaşındaki Jude Law yeniden baba oldu

Law çocuk sahibi olmakla ilgili ise daha önce şunları söylemişti: “Onu seviyorum, öyleyse neden olmasın? Delicesine aşık olduğum biriyle birlikte olduğum için çok şanslıyım… Daha fazla çocuğa sahip olma fikri harika olurdu. Hayatımda hiç olmadığı kadar çok eğlendiğim biriyle birlikte olduğum için şanslıyım. İnanılmaz derecede istikrarlı ve sağlıklı.”

İlk kez 2015’te bir araya gelen çift, aktörün nişanlandıklarını açıklamasından üç ay sonra, 2019’da evlendi.

Law, daha önce aktris ve tasarımcı Sadie Frost ile evliydi, çiftin üç çocuğu vardı ancak 2003 yılında boşandılar. Ardından model Samantha Burke ile birlikteolan Law’ın bu ilişkiden de 13 yaşında Sophia adında bir kızı var. Ayrıca şarkıcı-söz yazarı Catherine Harding’den Ada adında yedi yaşındaki bir kızı daha var.

Ancak ünlü oyuncunun aşk hayatı en çok da Sienna Miller ile olan ilişkisiyle gündeme gelmişti. İkilinin ilişkisi Law’ın çocuklarının bakıcısıyla yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasıyla sonlanırken, haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yedinci çocuk da geldi: 50 yaşındaki Jude Law yeniden baba oldu

Hatta Law, olay gün ışığına çıktığında, bir özür yayınlayarak şunları söylemişti: “Bugün gazetelerde çıkan haberlerin ardından, Sienna’yı ve bize yakın insanları incittiğim için derinden utandığımı ve üzüldüğümü söylemek istiyorum. Sebep olduğum acı için Sienna’dan ve ailelerimizden özür dilemek istiyorum. İçtenlikle pişman olduğum eylemlerim için hiçbir savunmam yok ve bu zor zamanda mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyorum.”

 

Yedinci çocuk da geldi: 50 yaşındaki Jude Law yeniden baba oldu

Yorumlar kapalı.