Yeni doğum yapan Wilma Elles ‘yok artık’ dedirtti! 10 günde 10 kilo verdi

Oyuncu Wilma Elles, yaklaşık üç hafta önce üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Yeni doğum yapan 37 yaşındaki oyuncu, kısa sürede doğum kilolarından kurtuldu. Elles, 10 günde 10 kilo verince gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir döneme damga vuran ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, 5 Ekim’de üçüncü kez anne olma mutluluğu yaşadı.

Tiara Manolya adını verdikleri kızı dünyaya gelen Elles, hamilelik döneminde aldığı kiloları kısa sürede verince gündem oldu.

Oyuncu, yaşam koçu Kumru Köseler’in de yönlendirmesiyle aldığı kiloları 10 günde verdi. Kilo verme süreci hakkında bilgi veren Wilma Elles, “Hem anneliği hem de çalışmayı bir arada yapıyorum. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti, 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hâlâ yasak” dedi.

Yeni doğum yapan Wilma Elles 'yok artık' dedirtti! 10 günde 10 kilo verdi

NASIL KİLO VERDİ? İLGİNÇ SÖZLER

Wilma Elles nasıl kilo verdiğine dair konuşurken “Daha çok niyetle, frekanslarla, şükretmeyle bunu yapacağız. Nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi ileriye götürüyor” şeklinde konuştu.

Bu açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar oyuncunun nasıl kilo verdiğine anlam veremezken “Yani yiyip niyet mi ediyoruz?” yorumlarında bulundu.

 

 

Yeni doğum yapan Wilma Elles ‘yok artık’ dedirtti! 10 günde 10 kilo verdi

Yorumlar kapalı.