Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan Hayko Cepkin’e hakaret etti! “Son konserim olabilir’ diyen y..şağın…”

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Hayko Cepkin'i hedef alarak "Son konserim olabilir' diyen yavşağın bu yaz 20 konseri var" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, seçimlerden önce “Son olmaması için hepiniz sandıkta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz” diyen sanatçı Hayko Cepkin’i hedef aldı.

Kılıçarslan, “Oy toplamak için ‘son konserim olabilir’ diyen yavşağın bu yaz 20 tane konseri var. O yavşağa bakıp ‘kim, niye kandırıyor lan bizi?’ bile demiyorlar yahu” ifadesini kullandı.

Kılıçarslan, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

“Durmadan anlatıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren ve bizatihi Kılıçdaroğlu tarafından ‘bu seçimi kesin olarak kazanıyoruz’ cümlesine inandırılarak dolandırılan insanları rehabilite etmek gibi bir derdimiz ya da sorumluluğumuz yok. Sadece, kendilerini son derece mesnetsiz şekilde ‘üstün’ olarak tanımlayan bu insanların şerrinden emin olmak zorundayız.

Bakın açık söylüyorum. Artık bizim, bu güruhu rehabilite edebilmek için yapabileceğimiz hiçbir şey olmadığına inanıyorum. O yüzden durmadan safları sıklaştırarak, mücadeleyi bir an olsun bırakmadan uğraşıp didinmekten başka hiçbir çıkar yolumuz yok.

Gevşemek de yok, politikacılar eliyle ‘güdülen’ bu kütlenin ne denli tehlikeli olabileceğini bir an olsun akıldan çıkarmak da yok.

Bunu daha çok konuşacağız önümüzdeki dönemde.”

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan Hayko Cepkin’e hakaret etti! “Son konserim olabilir’ diyen y..şağın…”

Yorumlar kapalı.