Yıldız Tilbe: Sokaklara timsah, komodo ejderi, sırtlan bırakacağım

Önceki ay, sokakta yaşayan köpekleri zehirleme çağrısı yapan Yıldız Tilbe, hem ‘şikâyetçi’ hem de ‘şüpheli’ sıfatıyla adliyede ifade verdi. Tilbe, "Mesele hayvan sevmekse 25 tane boa yılanı, 25 tane çakal ve 30 tane sırtlan beslerim" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kişisel sosyal medya hesabından sokakta yaşayan köpeklerin zehirlenmesi çağrısında bulunan şarkıcı Yıldız Tilbe, geçen cuma günü avukatı Handan Bakbak ile ikinci kez adliyeye gelerek hem ‘şikâyetçi’ hem de ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verdi.

İfadesinde, söylemlerinin farklı bir boyuta çekildiğini iddia eden Tilbe, “Benim yıllardır çalıştığım işletmelere tehdit telefonları, yazılı bildirimler, beni koruyanlara hakaretler yönelterek, çalışma hürriyetime kadar haksız eylemlerde bulunarak kısıtlamışlardır. Mesele hayvan sevmekse 25 tane boa yılanı, 25 tane çakal ve 30 tane sırtlan sahiplenip, İstanbul’un muhtelif sokaklarında beslemeyi düşünüyorum. ‘Hayvan sevmekse buyurun sevelim’ demek istiyorum” dedi.

Tilbe, şöyle konuştu:

“Türkiye Cumhuriyeti, Yıldız Tilbe’nin sözüyle ne politika oluşturur ne de nefret duyar. Türkiye Cumhuriyeti, insanlar ve hayvanlar aleyhine işlem yapmayacak güçlü bir devlettir. Başıboş, sahipsiz ve saldırgan sokak hayvanları Türkiye’nin sorunudur. Bu konuda şikâyet edenlerin çözüm üretmesi gerekir. Duygu ve ifade özgürlüğümün kapsamında söylediğim söz için konuyu başka boyutlara taşıyan herkesten de yasal platformda hesap soracağım.”

Tilbe Twitter’dan yaptığı yeni paylaşımlarla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı paylaşımında “Uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara timsah, komodo ejderi, sırtlan bırakacağım, sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin” ifadelerini kullandı

Twitter’dan üst üste paylaşımlar yapan Tilbe şu ifadeleri kullandı:
“Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı, sokaklarda gezsinler çoğalsınlar, millet bakar. Belki uzun vade de Afrika gibi oluruz her çeşit hayvan neden olmasın. İnsanlara da yeni yaşam alanı yapılır, dağ başı, Mars falan gideriz, gezegenlere çıkıyor ya ileri insan.”

 

 

Yıldız Tilbe: Sokaklara timsah, komodo ejderi, sırtlan bırakacağım

Yorumlar kapalı.