Yılmaz Morgül’den Yıldız Tilbe itirafı: Eğer evlenseydim ben onu seçerdim

Şarkıcı Yıldız Tilbe, dün gece İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda konser verdi. Konseri dinlemeye gelen ve sahneye çıkan Yılmaz Morgül, meslektaşı hakkındaki sözleriyle seyirciyi şaşırttı. Tilbe, söz ve bestesi kendisine ait sevilen şarkısını Morgül'e hediye etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız Tilbe, tekrar İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu Sahnesi’ndeydi. Ünlü sanatçı, 2.8 saat süren konserin açılışını ‘Delikanlım’ parçası ile yaptı.

Şarkıcı, konser boyunca seyircilerle eğlenceli diyaloglar yaşadı. Çok üşüdüğü için sahnede ısıtıcılardan uzağa gidemediğini dile getiren Tilbe, söylediği şarkılarla salonu ayağa kaldırırken, esprileri ile kendisini izlemeye gelenleri kahkahaya boğdu.

Yıldız Tilbe, konuklar arasında yer alan Yılmaz Morgül’ü sahneye davet etti. Morgül, meslektaşına övgüler yağdırdı: Eğer evlenseydim ben onu seçerdim, kafamdaki tek insan Yıldız Tilbe. Sen hepimizin Yıldız’ısın. Türkiye seni çok seviyor, ben seni çok seviyorum, teksin.  Dünya Emekçi Kadınlar Günü’n kutlu olsun.

Yılmaz Morgül sahnede şarkılar söylerken, söz ve bestesine Yıldız Tilbe’nin imza attığı ‘Ummadığım Anda’ parçasını kendisine istediğini söyledi. Tilbe de şarkıyı “Sesine yakışacağına inanıyorum” diyerek, Yılmaz Morgül’e hediye etti. Renkli dakikaların yaşandığı konserde Yıldız Tilbe, yine unutulmaz bir geceye imza attı.

 

Yılmaz Morgül’den Yıldız Tilbe itirafı: Eğer evlenseydim ben onu seçerdim

Yorumlar kapalı.