Cips paketinden fare ölüsü çıktı iddiası! BİM’den açıklama geldi

Yozgat’ta öğrenim gören üniversite öğrencileri zincir marketten aldıkları cips paketinin içinden fare ölüsü çıktığını iddia etti. Sosyal medyada gündeme oturan görüntülerin ardından, BİM'den açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ta kız yurdunda kalan bir grup üniversite öğrencisi zincir marketten cips satın aldı.

Yurda geldiklerinde paketi açan öğrenciler neye uğradığını şaşırdı. Cips paketinden fare çıktığını iddia eden öğrenci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün hayatımın şokuyla karşılaştım. 26 Kasım günü aldığımız party haşhaşlı cipsinde böyle bi şeyle karşılaştık. Arkadaşlarımla ben hâlâ şoktayız” ifadelerini kullandı.

BİM’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada gündem olan paylaşım sonrası BİM’den açıklama geldi. Marketin resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir” denilerek, “Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde, yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

“Kamuoyunun Dikkatine

Sosyal medyada ve bazı online haber sitelerinde BİM’in özel markalı cipsinin içinden yabancı cisim çıktığına dair paylaşımlar yapılmaktadır.

Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir. Türkiye’de her gün milyonlarca tüketicinin alışveriş yaptığı BİM mağazalarında satışa sunulan bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte ve hiçbir şekilde tüketicinin kandırılmasına veya sağlığının riske atılmasına izin verilmemektedir.

Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde, yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır.

Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş”

Cips paketinden fare ölüsü çıktı iddiası! BİM’den açıklama geldi

Yorumlar kapalı.